Η Τζένη Μελιτά κατακεραύνωσε “Power of Love” και Νίκο Πελετιέ

Διαβάζεται σε 2'
Τζένη Μελιτά
Τζένη Μελιτά glomex

Καταπέλτης εναντίον του “Power of Love” και όσα πρεσβεύουν ορισμένοι εκ των παικτών του “ριάλιτι της αγάπης” εμφανίστηκε η Τζένη Μελιτά.

Η εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας (02/09) μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και ένα από τα θέματα που σχολίασε το δίδυμο Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά είναι τα όσα αναχρονιστικά ακούγονται καθημερινά από τους παίκτες του Power of Love.

Με το ριάλιτι να ξερνά αβίαστα και σε μεγάλες δόσεις μισογυνισμό, σεξισμό και αναχρονιστικές απόψεις που καθημερινά παλεύουμε ως κοινωνία να ξεπεράσουμε, η Τζένη Μελιτά τοποθετήθηκε εκφράζοντας τις αντιρρήσεις της για το ότι εν έτει 2024 όλα αυτά βρίσκουν χώρο και χρόνο στην ελληνική τηλεόραση.

“Συγγνώμη, επειδή τα ακούμε αυτά και έχουμε και 2024… ακούμε ότι οι άνδρες δεν πρέπει να κλαίνε, γιατί χάνουν τον ανδρισμό τους. Να απαλείψουν δηλαδή ένα από τα τέσσερα βασικά συναισθήματα που είναι η θλίψη, να το καταπιέσουν και ταυτοχρόνως ότι αν οι γυναίκες κλαίνε μπροστά σε κάποιον άλλον, λένε ψέματα και είναι ύπουλες“, είπε η παρουσιάστρια, μη μπορώντας να συγκρατήσει την έκπληξή της.

“Ότι έχουμε 2024, ότι προσπαθούμε όλα αυτά τα πράγματα να μην τα ακούμε, να μην τα μεταφέρουμε”, πρόσθεσε στη συνέχεια, χαρακτηρίζοντας τα όσα λέγονται από τους παίκτες του “ριάλιτι της αγάπης”, “old school” και “πράγματα που δεν θα ήθελα να ακούσω τώρα και να περάσει σε κανέναν νέο άνθρωπο”.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα