Survivor: Οι πρώτοι 12 “άνθρωποι της διπλανής πόρτας” που ετοιμάζονται για Άγιο Δομίνικο

Διαβάζεται σε 3'
Survivor 2024
Survivor 2024 ΣΚΑΙ

Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του και δημοσιεύματα θέλουν τα πρώτα ονόματα να έχουν “κλειδώσει”. Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός για τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγες εβδομάδες μάς χωρίζουν από την πρεμιέρα του νέου κύκλου του Survivor και όπως μαρτυρά και το trailer που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, τα πάντα θα είναι διαφορετικά.

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, το πιο στρατηγικό και πιο συναρπαστικό από ποτέ, Survivor επιστρέφει στις ρίζες του, σε όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που το ανέδειξαν στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης.

Και μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, φαίνεται όμως πως έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που έχουν “κλειδώσει” για τον νέο κύκλο και όπως υπόσχεται το trailer, θα είναι άνθρωποι της διπλανής πόρτας.

Άλλωστε, αυτό δήλωνε πριν μερικές ημέρες στην εκπομπή “Summer’s Cool” και ο παρουσιαστής του παιχνιδιού.

“Να περιμένετε ένα Survivor που θα έχει αρκετές εκπλήξεις. Νομίζω ότι η τελευταία φράση του trailer τα λέει όλα: ‘Το Survivor επιστρέφει στις ρίζες του‘. Αυτό είναι ένα κλείσιμο του ματιού και για τους πιο παλιούς αλλά και για τους πιο καινούργιους που θέλουν να δουν ένα Survivor που δεν θα σταθεί μόνο στα αγωνίσματα αλλά και στη στρατηγική του παίκτη, και στην ικανότητα συνεργασίας και στις ατομικές δυνάμεις“.

Ο ίδιος μάλιστα άφησε το μυστήριο να αιωρείται, λέγοντας πως “θα δούμε ένα Survivor που θα είναι λίγο μικρότερο σε διάρκεια από αυτό των 6 και βάλε μηνών, ένα Survivor που επιστρέφει στις ρίζες του και στο θέμα της επιβίωσης που αν δεν είσαι αποφασισμένος να έρθεις, να πεινάσεις και να περάσεις άσχημα, καλύτερα να κάτσεις εδώ και να το δεις απ’ την τηλεόρασή σου. Αυτό είναι κάτι που θα εφαρμοστεί πάση θυσία”.

Ερωτηθείς για τους παίκτες και αν οι ομάδες θα διαμορφωθούν και πάλι με Μαχητές και Διάσημους, ο Γιώργος Λιανός απάντησε πως “η όλη λογική είναι να δούμε πρόσωπα που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ. Δεν μπορώ να σου πω αν θα υπάρχουν Διάσημοι και Μαχητές, αλλά θα υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις σε αυτό που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Ακόμα και στα χρώματα των ομάδων”, ξεκαθαρίζοντας επίσης πως δεν θα δούμε κανέναν παλιό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως θα υπάρχουν χαρακτήρες που ο τηλεθεατής θα μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί, “γιατί όταν μιλάμε για ξεχωριστούς χαρακτήρες, μιλάμε για άτομα της διπλανής πόρτας, για ένα Survivor που δεν θα έχει όριο ηλικίας, όριο δυναμικής και νομίζω θα ζήσουμε πολλά σενάρια ‘Δαυίδ – Γολιάθ'”.

Survivor: Ποια πρόσωπα έχουν “κλειδώσει”

Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών έχουν αποκαλύψει τα ονόματα των πρώτων 12 παικτών που έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Medya και ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Αυτοί είναι οι: Η πρώην παίκτρια του GNTM, Παρασκευή Κερασιώτη, η δίδυμη αδερφή της Μαρία Κερασιώτη, ο γυμναστής Τάσος Πανάς, ο TikToker Ορφέας Γενκιανίδης, το μοντέο Βίκυ Πετεινάρη, η αδερφή της αθλήτρια βόλεϋ και μοντέλο, Μαίρη Πετεινάρη, η Μαρία Λυμπεροπούλου, η Μαριάννα Δασυγένη, η Χριστιάννα Γρηγοράσκου, ο Γιάννης Γκριμανέλης που επαγγέλλεται συγκολλητής, ο υπεύθυνος εκδηλώσεων και DJ Γιάννης Ρηγάκης και ο Άγγελος Τσάκας που επαγγέλλεται χορευτής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα