Κλέλια Ανδριολάτου: Γύρισε την τελευταία σκηνή για τη γ’ σεζόν του “Maestro”

Διαβάζεται σε 2'
Κλέλια Ανδριολάτου Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κλέλια Ανδριολάτου Χριστόφορος Παπακαλιάτης Instagram@klelia_andriolatou

Η Κλέλια Ανδριολάτου ολοκλήρωσε σε κλίμα συγκίνησης τα γυρίσματά της στο “Maestro”. Η αγκαλιά στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

“It’s a wrap” για την Κλέλια Ανδριολάτου στο “Maestro”, καθώς η ηθοποιός γύρισε το τελευταίο της πλάνο υποδυόμενη την Κλέλια στη δραματική σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA ολοκληρώνει την ιστορία της το ερχόμενο φθινόπωρο με τα τελευταία 4 επεισόδια και ο επίσημος λογαριασμός “Maestro In Blue” στο Instagram δημοσίευσε backstage υλικό από την τελευταία σκηνή της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Στο εν λόγω βίντεο η νεαρή ηθοποιός στέκεται στο παράθυρο ενός σπιτιού και κοιτάζει έξω από το τζάμι ενώ πίσω της βρίσκεται ένα πιάνο, όταν εμφανίζεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνοντας τις απαραίτητες σκηνοθετικές οδηγίες, φωνάζοντας “Μπράβο Κλέλια“.

Η Κλέλια Ανδριολάτου πέφτει στην αγκαλιά του και φανερά συγκινημένη λέει: “Και είπα ότι δεν θα κλάψω!“.

“Ωραία, το κάναμε, ήταν πάρα πολύ ωραίο, μπράβο σε όλους, μπράβο Κλέλια, ήταν το τελευταίο σου πλάνο, αλλά θα πάμε άλλο ένα μετά έτσι;”, ακούγεται να λέει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με το υπόλοιπο συνεργείο να γελάει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα