Δούκας: Να τιμήσουμε ενωμένοι τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Διαβάζεται σε 2'
Δούκας: Να τιμήσουμε ενωμένοι τα 50 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ
INTIME

“Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει και πάλι τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων. Με τομές και ανατροπές απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές, με σύγκρουση με τα καρτέλ και με τα μεγάλα συμφέροντα” δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Μήνυμα κομματικής ενότητας ενόψει της επετείου των 50 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ έστειλε μέσω ενός νέου σποτ ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

«Σήμερα το ΠΑΣΟΚ πρέπει να εκφράσει και πάλι τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων. Με τομές και ανατροπές απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές, με σύγκρουση με τα καρτέλ και με τα μεγάλα συμφέροντα, με ουσιαστική αποκέντρωση του κράτους. Για να συμβεί αυτό, πρέπει το ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί ξανά σε κίνημα. Ένα ΠΑΣΟΚ ανοιχτό στην κοινωνία. Μόνο έτσι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι. Για αυτό σας καλώ την Τρίτη 3 Σεπτέμβρη στις 19.30, στο Ζάππειο. Για να τιμήσουμε όλοι μαζί τα 50 χρόνια από την ίδρυσή μας. Να αντλήσουμε δύναμη από τις ρίζες μας, για τις μεγάλες αλλαγές που έχουμε μπροστά μας. Ήρθε η ώρα της υπέρβασης και της νίκης!» αναφέρει στο μήνυμά του ο κ. Δούκας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα