Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης – Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τα νεκρά ψάρια

Διαβάζεται σε 2'
Στον Βόλο ο Στέφανος Κασσελάκης – Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τα νεκρά ψάρια
Επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο SOOC

Κυβερνητικές ευθύνες για τις χιλιάδες νεκρά ψάρια που εμφανίστηκαν στον Παγασητικό, επέρριψε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την επίσκεψή του στο Βόλο.

Επίσκεψη στον Βόλο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας (02/09) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να κάνει αυτοψία της κατάστασης μετά την εμφάνιση νεκρών ψαριών στον Παγασητικό.

Ο κ. Κασσελάκης επισκέφθηκε αρχικά, την εκβολή του χειμάρρου Ξηριά που υπήρξε ουσιαστικά, η πύλη εισόδου των νεκρών ψαριών προς το λιμάνι και ενημερώθηκε από τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, κ. Φώτη Λαμπρινίδη, την χωρική αντιπεριφερειάρχη, κ. Άννα – Μαρία Παπαδημητρίου και τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο.

Σε δηλώσεις του μίλησε για «ευθύνες της κυβέρνησης, τις οποίες ωστόσο, δεν ανέλαβε καθ οιονδήποτε τρόπο».

Επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο SOOC

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ζήτησε την άμεση πραγματοποίηση έργων μόνιμης αποκατάστασης «και όχι έργων που λειτουργούν ως “ασπιρίνες”» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναφερόμενος δε, στο θέμα της διοχέτευσης νερών της Κάρλας τόνισε πως λύση στο πρόβλημα θα ήταν η κατασκευή σήραγγας προς το Αιγαίο ώστε να απαλλαγεί οριστικά ο Παγασητικός από το πρόβλημα αυτό και να τελειώνει άπαξ η αγωνία των κατοίκων της Θεσσαλίας, για τα καιρικά φαινόμενα.

Επίσκεψη Κασσελάκη στον Βόλο SOOC

Μετά την επίσκεψή του στον Ξηριά, ο κ. Κασσελάκης μετέβη στην Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας όπου είχε συνάντηση με επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς της Μαγνησίας, που του εξέθεσαν την κατάσταση μετά και το νέο πλήγμα που δέχθηκε η τοπική οικονομία εξαιτίας της εμφάνισης των νεκρών ψαριών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα