Γάλλος νάρκωνε τη σύζυγο του επί μια 10ετια και καλούσε αγνώστους να τη βιάσουν

Διαβάζεται σε 3'
Γάλλος νάρκωνε τη σύζυγο του επί μια 10ετια και καλούσε αγνώστους να τη βιάσουν
Η αστυνομία συνέλαβε τον εγκληματία σύζυγο το 2020. AP Photo David Goldman

Τέσσερις μήνες αναμένεται να διαρκέσει η δίκη του Γάλλου που νάρκωνε τη σύζυγο του και στρατολογούσε άνδρες να την κακοποιήσουν σεξουαλικά, επί 10 χρόνια.

Άρχισε σήμερα η δίκη Γάλλου που κατηγορείται πως επί μια δεκαετία νάρκωνε τη σύζυγό του και καλούσε αγνώστους στο σπίτι τους, για να τη βιάσουν. Υπολογίζεται πως ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα περισσότεροι από 80.

Οι πενήντα εξ αυτών (μεταξύ τους ένας τοπικός σύμβοuλος, ένας δημοσιογράφος, ένας δεσμοφύλακας -όλοι κάτοικοι της πόλης των 6.000 κατοίκων, όπου έμενε και το ζευγάρι) δικάζονται επίσης, για την κατηγορία της συμμετοχής στην κακοποίηση της γυναίκας με την οποία ο Dominique P είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Εάν καταδικαστούν οι κατηγορούμενοι, αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Προβηγκίας, ο κατηγορούμενος κονιορτοποιούσε υπνωτικά χάπια και αγχολυτικά και τα έβαζε στο βραδινό γεύμα της συζύγου του ή στο κρασί που απολάμβαναν πριν κοιμηθούν. Ακολούθως, ενώ το θύμα ήταν σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση, στρατολογούσε άνδρες μέσω chatroom για να τη βιάσουν και να την κακοποιήσουν σεξουαλικά. Για την ακρίβεια, τους καλούσε να κάνουν ό,τι ήθελαν να κάνουν στις συντρόφους τους, αλλά εκείνες δεν συναινούσαν.

Όποιος επιλεγόταν -για κάθε βράδυ- ενημερωνόταν να αποφεύγει το άρωμα κολώνιας ή τσιγάρων, ώστε να μην μυρίσει κάτι ύποπτο στο δέρμα της η γυναίκα και αναζητήσει τι της συνέβαινε. Όλοι ήταν ενήμεροι πως έπρεπε να φύγουν, εφόσον η άτυχη κουνούσε πολύ το χέρι της.

Στις 2 Νοεμβρίου του 2020 ο Dominique P συνελήφθη από άνθρωπο ασφαλείας σούπερ μάρκετ, καθώς βιντεοσκοπούσε τις φούστες γυναικών. Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ο φάκελος με το όνομα ‘καταχρήσεις’ σε USB.

Περιείχε 20.000 εικόνες και videos των σχεδόν 100 βιασμών της συζύγου του. Με τη σύλληψη του δήλωσε ένοχος για όλα και ομολόγησε τι ακριβώς είχε κάνει. Μεταξύ αυτών ήταν πως είχε δώσει στη γυναίκα 450 υπνωτικά χάπια, μόνο σε ένα χρόνο.

Εκ των 80 που εμφανίζονταν στα ντοκουμέντα, οι ντετέκτιβ δεν μπόρεσαν να αναγνωρίσουν και να εντοπίσουν περισσότερους τους 30.

Ο δικηγόρος της γυναίκας είπε πως η πελάτισσα του πίστευε ότι είχε κάτι που κανείς γιατρός δεν μπορούσε να εντοπίσει, αφότου είχε επισκεφτεί πολλές διαφορετικές ειδικότητες, πάντα συνοδευόμενη από τον σύζυγο της.

Ο θύτης πρότεινε πως επρόκειτο για κούραση, καθώς φρόντιζε τα εγγόνια της.

Τα τρία παιδιά της και άλλοι συγγενείς της υποψιάζονταν ότι έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Ο Dominique P κατηγορείται και για το βιασμό και τη δολοφονία 23χρονης κτηματομεσίτριας στο Παρίσι, το 1991. Βάσει του κατηγορητηρίου, είχε ναρκώσει, βιάσει και μαχαιρώσει την 23χρονη. Επιχείρησε να κάνει τα ίδια και σε μια 19χρονη, αλλά κατάφερε να ξεφύγει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα