US Open: Γιούχαραν την Πουτίντσεβα για την απαράδεκτη συμπεριφορά της σε ball-girl

Διαβάζεται σε 2'
Γιούλια Πουντίντσεβα
Γιούλια Πουντίντσεβα AP Photo Kirsty Wigglesworth

Η Γιούλια Πουτίντσεβα αποδοκιμάστηκε έντονα από τους θεατές που παρακολουθούσαν την αναμέτρησή της με την Γιασμίν Παολίνι για το US Open, όταν έφερε σε δύσκολη θέση το ball-girl του αγώνα. Αμέσως μετά βέβαια έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη.

Μία αν μη τι άλλο άβολη σκηνή διαδραματίστηκε στο US Open, στην αναμέτρηση της Γιούλια Πουτίντσεβα με τη Γιασμίν Παολίνι. Πρωταγωνίστρια, δυστυχώς αρνητική, η Καζάκα τενίστρια, η οποία με τη στάση της έφερε σε δύσκολη θέση ένα από τα κορίτσια του κορτ, που ήταν επιφορτισμένα να δίνουν τις μπάλες στις αθλήτριες.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει το SPORT24, η Πουτίντσεβα ενώ περίμενε να πάρει τις μπάλες, δεν έκανε καμία κίνηση, κοιτώντας το ball-girl. Αυτό άρχισε να δίνει ένα-ένα τα μπαλάκια, αλλά η Πουτίντσεβα επιδεικτικά τα άφηνε να περνούν από μπροστά της.

Η συμπεριφορά της Πουτίντσεβα εξόργισε τους θεατές που παρακολουθούσαν την αναμέτρηση και οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες προς το μέρος της Καζάκας τενίστριας. Μάλιστα, ένας πρώην θρύλος του US Open και πρωταθλητής, ο Μπόρις Μπέκερ έγραψε στο X: “Ποια νομίζει ότι είναι η Πουτίντσεβα… Τραγική συμπεριφορά απέναντι στο ball-girl”.

Ο Πουτίντσεβα βέβαια, αντιλαμβανόμενη τη γενική κατακραυγή εις βάρος της, έσπευσε μετά το ματς να ζητήσει συγγνώμη, αποδεχόμενη ότι η συμπεριφορά της ήταν απρεπής και δεν συμβαδίζει με το πνεύμα του αθλητισμού.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, η Καζάκα τενίστρια με καταγωγή από τη Ρωσία, ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Παολίνι και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Αμερικανού Grand Slam.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα