Βόλος: Αστειάκια Μπέου και Κέλλα για τα νεκρά ψάρια

Διαβάζεται σε 2'
Βόλος: Αστειάκια Μπέου και Κέλλα για τα νεκρά ψάρια

Στο πλαίσιο της συνάντησής του στο Βόλο, Αχιλλέας Μπέος και Χρήστος Κέλλας βρήκαν “πάτημα” για να αστειευτούν για το φαινόμενο με τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που βρέθηκαν στον Παγασητικό.

Τα χιλιάδες νεκρά ψάρια που δημιούργησαν ένα απόκοσμο σκηνικό στον Παγασητικό διακωμώδησαν ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστο Κέλλα.

Κατά τη συνάντησή τους στο δημαρχείο Βόλου, όπου συζήτησαν και με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας τα μέτρα ενίσχυσης των πληγέντων επιχειρηματιών και αλιέων του Παγασητικού κόλπου, ο Αχιλλέας Μπέος υποδέχθηκε τον Χρήστο Κέλλα με ένα άστοχο αστείο για τα νεκρά ψάρια.

“Έχουμε και φρέσκο ψάρι από τη λίμνη Κάρλα με σκορδαλιά, για να μην έχει μυρωδιά”, θεώρησε πρέπον να πει ο Αχιλλέας Μπέος, με τον Χρήστο Κέλλα να ρωτά: “Ζωντανό είναι;” και τον δήμαρχο Βόλου να απαντά: “Από αυτά που ήρθαν”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Στο τέλος της συνάντησης, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε σε δήλωσή του: «Με ενημέρωσαν για τα μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση για αλιείς και επιχειρηματίες που εθίγησαν από την καταστροφή. Είχαμε μία συνεργασία και είμαστε σε καλό δρόμο για τους ανθρώπους που επλήγησαν».

Ο Υφυπουργός Χρήστος Κέλλας ανέφερε: «Η Κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό όλων οσοι επλήγησαν και θα υπάρξουν αποζημιώσεις εκεί που χρειάζονται. Θα περιλαμβάνεται και η Αλιεία».

Ο Υφυπουργός Χ. Τριαντόπουλος ανέφερε: «Ενεργοποιήθηκαν τα μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση της περιοχής μετά το ακραίο φαινόμενο στον Παγασητικό. Αφορά την επιχορήγηση μέσα από την πλατφόρμα My business support που είναι ήδη ενεργοποιημένη. Θα υπάρξει ενίσχυση για τη Θεσσαλία και θα προχωρήσουμε σε αναστολές των υποχρεώσεων ασφαλιστικών και φορολογικών. Κάναμε συζητήσεις με τους φορείς για να ξεκινήσει η προβολή της περιοχής και του Παγασητικού».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα