Κούλλης Νικολάου: Απαντά στις επιθέσεις της Τουρκίας για το “Famagusta”

Διαβάζεται σε 2'
Κούλλης Νικολάου
Κούλλης Νικολάου Instagram@koulisnikolaou

Ο Κούλλης Νικολάου καλεί όποιον επιθυμεί από την τουρκική πλευρά να έρθει στην Κύπρο για να αντιληφθεί αν το “Famagusta” διαστρεβλώνει τα πραγματικά γεγονότα.

Τη δική του απάντηση στις επιθέσεις που εξαπολύουν Τούρκοι αξιωματούχοι για τη σειρά του MEGA “Famagusta“, η οποία προσφάτως εντάχθηκε στο Netflix και τα επεισόδια του πρώτου και του δεύτερου κύκλου της σειράς προβάλλονται στη δημοφιλή πλατφόρμα από τις 20 Σεπτεμβρίου , έδωσε ο Κούλλης Νικολάου.

Έχοντας ρόλο εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, ο Κούλλης Νικολάου σε δηλώσεις του στην εκπομπή Summer’s Cool απάντησε στις αναρτήσεις του αντιπροέδρου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), Ομέρ Τσελίκ, και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Μπατουχάν Μουμτζού, στις οποίες επιμένουν να αρνούνται την τουρκική εισβολή χαρακτηρίζοντάς την “ειρηνευτική επιχείρηση”, ενώ υποστηρίζουν ότι η σειρά διαστρεβλώνει τα πραγματικά γεγονότα.

Σε απάντηση στις αντιδράσεις που έχουν σημειωθεί από την τουρκική πλευρά, ο Κούλλης Νικολάου ανέφερε πως “είναι ένα σίριαλ, είναι προϊόν μυθοπλασίας και το ξέρει ο θεατής που το βλέπει, ενταγμένο βέβαια σε αληθινά γεγονότα. Όποιος αμφισβητεί την αλήθεια των γεγονότων, είτε Υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, είτε οποιοσδήποτε άνθρωπος, απλός, σημαίνον πρόσωπο κτλ., εγώ λέω σαν Κούλλης ότι μπορώ να φιλοξενήσω, να ‘ρθει στην Κύπρο, να περάσει δηλαδή από το νόμιμο αεροδρόμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας και να του θυμίσουμε ότι είμαστε Έλληνες και έχουμε προνόμιο τη φιλοξενία.

Δεν είμαστε υπέρ του πολέμου και της διχόνοιας και να μιλήσει με τους ανθρώπους που έχουν βιώσει τα γεγονότα και να αντιληφθεί ο ίδιος αν πρόκειται περί διαστρέβλωσης”.

Ο ίδιος ανέφερε πως εξαρχής υπήρχαν αντιδράσεις για τη σειρά, όμως τώρα έχουν γίνει πιο έντονες λόγω του Netflix.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα