Μαρίνα Σάττι: Πέταξαν αυγά σε συναυλία της και τα “πήρε” on stage

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Dimitris Kapantais / SOOC

Ένα απρόοπτο σημάδεψε τη συναυλία της Μαρίνας Σάττι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όταν άγνωστοι πέταξαν αυγά και άλλα αντικείμενα στη σκηνή. Η αντίδραση της τραγουδίστριας.

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει τις συναυλίες της σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας, και ένας από τους σταθμούς που βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ήταν η Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα, η οποία παράλληλα συμμετέχει στην παράσταση “Ικέτιδες” και εξακολουθεί να βιώνει την απόλυτη αποθέωση με κάθε συναυλία της είναι sold out, τραγούδησε στην Αλεξάνδρεια, ωστόσο το live αυτό σημαδεύτηκε από ένα απρόοπτο που δυσαρέστησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια.

Η Μαρίνα Σάττι εμφανίστηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Αλεξάνδρειας, ωστόσο κατά τη διάρκεια της συναυλίας της άγνωστοι άρχισαν να πετάνε προς το μέρος της σκηνής και της ίδιας αυγά και άλλα αντικείμενα, όπως αναπτήρες.

Την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι της “MIXTAPE” και στη σκηνή βρίσκονταν οι δύο χορευτές της, η Μαρίνα Σάττι διέκοψε τη συναυλία και φανερά ενοχλημένη απευθύνθηκε στο κοινό της.

Στοπ, στοπ, στοπ. Γειά σας. Να ζητήσω κάτι; Επειδή σκάνε πράγματα πάνω στη σκηνή και κοντεύουμε να πέσουμε, κάτι αυγά ας πούμε… ένα αβγό σπασμένο, φρέσκο εννοώ, και κάτι αναπτήρες και κάτι τέτοια,  γενικά θέλετε να μην πετάτε πράγματα πάνω στη σκηνή τέτοιου είδους; Ειδικά αυγά ωμά ας πούμε; Θέλετε; Να το πάμε πάλι άλλη μία; Ωραία πάμε. Ρίχτο άλλη μία….“, είπε η Μαρίνα Σάττι χωρίς να μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Σύμφωνα με αναφορές, η Μαρίνα Σάττι συνέχισε τη συναυλία της, όμως εν αντιθέσει με άλλες εμφανίσεις της που διαρκούν στις 2,5 με 3 ώρες, εκνευρισμένη έκλεισε το πρόγραμμά της στη 1,5 ώρα και δεν ξαναβγήκε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα