Η επιχείρηση που στήθηκε στη Βενετία για μη συναντηθούν Τζολί και Πιτ

Διαβάζεται σε 2'
Η επιχείρηση που στήθηκε στη Βενετία για μη συναντηθούν Τζολί και Πιτ
Η Αντζελίνα Τζολί, στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Invision/AP Vianney Le Caer

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας τίποτα δεν αφέθηκε στην τύχη, σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο να ανταμώσουν οι Αντζελίνα Τζολί και ο Μπρατ Πιτ.

Στο Φεστιβάλ της Βενετίας «στήθηκε» ολόκληρη επιχείρηση, ώστε να μην βρεθούν στο κόκκινο χαλί η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει από το 2016, ωστόσο έκτοτε βρίσκεται σε σειρά δικαστικών διαμαχών, που είχαν να κάνουν με περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, την επιμέλεια των παιδιών και το μοίρασμα των περιουσιακών στοιχείων που απέκτησαν στα 12 χρόνια του γάμου τους (κυρίως για ένα γαλλικό οινοποιείο).

Στη Βενετία η Τζολί πήγε με το Maria, όπου υποδύεται τη Μαρία Κάλας και ο Πιτ με το Wolfs, στο οποίο έχει για συμπρωταγωνιστή τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν πως δεν είχαν άλλη επιλογή από το να πράξουν τα δέοντα, ώστε να μη γίνει η μοιραία συνάντηση επί των ‘εδαφών’ τους. Κατέληξαν στο να πάρει ο κάθε ένας εκ των σούπερ σταρ τη δική του ημέρα για την πρεμιέρα της δουλειάς του.

Η ιδέα βρήκε σύμφωνους τους πρωταγωνιστές της ιστορίας.

Όπως ομολόγησε στο Vanity Fair ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ, Alberto Barbera «δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέπαμε να διασταυρωθούν στο Lido di Venezia» το μικρό νησί που βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών με το πλοίο από την Piazza San Marco, όπου φιλοξενείται μεγάλο μέρος του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Έτσι, η Τζολί μπήκε στο πρόγραμμα για την Πέμπτη και ο Πιτ για την Κυριακή.

Πέραν της πρεμιέρας, οι διοργανωτές μοίρασαν ιδανικά και ό,τι άλλο τους αφορούσε από την ημέρα και ώρα άφιξης στη Βενετία έως το πού θα έμεναν και θα έφευγαν.

Χαρακτηριστικά, το Σάββατο -ημέρα άφιξης του Πιτ στην Ιταλία-, η Τζολί ήταν στο Telluride Film Festival του Κολοράντο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα