ΝΔ: Είναι προφανές ότι ο Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης
Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Την επιστροφή του Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε η ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι αυτός εκφράζει ουσιαστικά την αξιωματική αντιπολίτευση. “Καλωσορίζουμε τον Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού, αναφέρει.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση σχολίασε η Νέα Δημοκρατία την ανάκληση της διαγραφής του Παύλου Πολάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη.

“Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε άλλο με την παρωδία του σίριαλ Πολάκη που έχει μονοπωλήσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είχαμε μιλήσει άλλωστε για τη μισή διαγραφή του που ξεχείλιζε από υποκρισία. Όμως, η σημερινή ‘επιστροφή’ του κ. Πολάκη στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε κάθε όριο και δεν μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη”, αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο τύπου της ΝΔ.

Είναι πλέον προφανές ότι ο κ. Πολάκης είναι ο πραγματικός αρχηγός του κόμματός του και ταυτόχρονα λυπηρό ότι οι ιδέες και το ύφος του εξακολουθούν να αποτελούν την κεντρική γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας”, συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: “Καλωσορίζουμε τον κ. Πολάκη στο σπίτι του πολακισμού“.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο κ. Κασσελάκης επικοινώνησε με τον κ. Παππά και ενημέρωσε για την απόφαση του να ανακαλέσει τη διαγραφή Πολάκη. Ο ίδιος ο κ. Πολάκης πάντως σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία διάθεση να κάνει πίσω όσον αφορά στο ζήτημα ηγεσίας που έχει θέσει στο ΣΥΡΙΖΑ. Ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε χαρακτηριστικά: “Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσει ξανά ο Παππάς”.

Ο κ. Παππάς από την πλευρά του επιχείρησε εκ μέρους της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να υποβαθμίσει την πολιτική κριτική Πολάκη, ενόψει και της συνεδρίασης της ΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα