“Καρφιά” Φάμελλου: “Το μπες-βγες του Πολάκη έπρεπε να το έχουμε προλάβει”

Διαβάζεται σε 2'
Σωκράτης Φάμελλος
Σωκράτης Φάμελλος INTIME NEWS

Ο Σωκράτης Φάμελλος άφησε σαφείς αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ το θέμα του Παύλου Πολάκη.

Εκ νέου αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται ο Στέφανος Κασσελάκης στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ άφησε την Τετάρτη ο Σωκράτης Φάμελλος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο βουλευτής του κόμματος επεσήμανε ότι “η απόφαση του προηγούμενου συνεδρίου μας δεν υλοποιείται ενώ υπάρχει ζήτημα και στη λειτουργία των οργάνων”.

Συμπλήρωσε δε ότι “παρατηρείται οργανωτική αποδυνάμωση αλλά και απογοήτευση των μελών και των ψηφοφόρων που αποτυπώνεται και στις δημοσκοποήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας”.

Σχολιάζοντας την επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην ΚΟ του κόμματος τόνισε ότι “το μπες-βγες και την όλη διαδικασία θα έπρεπε να την έχουμε προλάβει. Επρεπε να γίνει με ένα τρόπο που να εκπέμπει σοβαρότητα”.

Ως προς το όνομα είπε ότι “δεν είναι το πρωτεύον, αυτό που προηγείται είναι η πολιτική και η ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Οταν λέμε ότι υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσης δεν αναφέρομαι στο όνομα.Πρέπει να σταματήσουμε την απαξίωση και τον κατήφορο και να εμπνεύσουμε τους προοδευτικούς πολίτες. Δεν έχουμε να φοβηθουμε τίποτα από την προσφυγή στη βάση του κόμματος αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνει μόνο για το πρόσωπο του προέδρου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα