Ο Μπράιαν Μέι υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο – Δεν είχε τον έλεγχο στο αριστερό του χέρι

Διαβάζεται σε 2'
Ο Μπράιαν Μέι υπέστη μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο – Δεν είχε τον έλεγχο στο αριστερό του χέρι
AP

Περιπέτεια υγείας πέρασε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, ο Μπράιαν Μέι.

Ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι αποκάλυψε ότι υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να χρησιμοποιήσει το αριστερό του χέρι.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έκανε την ανακοίνωση μέσω βίντεο που μοιράστηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα.

«Είμαι εδώ για να σας φέρω πρώτα απ’ όλα κάποια καλά νέα. Νομίζω ότι τα καλά νέα είναι ότι μπορώ να παίξω κιθάρα μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών» αναφέρει ο ίδιος ο οποίος κάνει λόγο για ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

«[…] και ξαφνικά – – από το πουθενά – δεν είχα κανένα έλεγχο σε αυτό το χέρι, οπότε ήταν λίγο τρομακτικό. Πρέπει να πω ότι είχα την πιο φανταστική φροντίδα και προσοχή από το νοσοκομείο Frimley, όπου πήγα με μπλε φώτα που αναβόσβηναν… Πολύ συναρπαστικό!» λέει χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο τονίζει «τα καλά νέα είναι ότι είμαι καλά. Απλά κάνω ό,τι μου λένε, που βασικά δεν είναι τίποτα. Είμαι τιμωρημένος, δεν μου επιτρέπεται να βγω έξω – δεν μου επιτρέπεται να οδηγήσω, δεν μου επιτρέπεται να μπω σε αεροπλάνο, δεν μου επιτρέπεται να ανεβάσω πολύ ψηλά τον καρδιακό ρυθμό, δεν μου επιτρέπεται να πετάνε αεροπλάνα από πάνω μου, κάτι που θα με αγχώσει. Αλλά είμαι καλά».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα