Το απαραίτητο check up που πρέπει να κάνουν μικροί και μεγάλοι εν όψει της νέας Back to school σεζόν

Διαβάζεται σε 3'
Το απαραίτητο check up που πρέπει να κάνουν μικροί και μεγάλοι εν όψει της νέας Back to school σεζόν

Αναγνωρίζοντας την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, ο όμιλος Euromedica έχει δημιουργήσει μια σειρά από ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου για μεγάλους και μικρούς

Κάθε χρόνο, ο ερχομός του Σεπτεμβρίου σηματοδοτεί –και επίσημα– την έναρξη μιας νέας εποχής. Με το καλοκαίρι να αποτελεί πια μια όμορφη ανάμνηση, η επιστροφή στην καθημερινότητα και τις γνώριμες συνήθειες είναι πλέον γεγονός.

Και παρότι το φθινόπωρο είναι παραδοσιακά μια περίοδος που συνοδεύεται από ανάμεικτα συναισθήματα, την ίδια στιγμή χαρακτηρίζεται και από έναν μοναδικό ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν.

CHECK-UP Ενηλίκων: Γενική Αίματος, ΤΚΕ, Χοληστερίνη Ολική, HDL, LDL, Τριγλυκερίδια, Σάκχαρο, Ουρία, Κρεατινίνη, Ουρικό οξύ, SGOT, SGPT, Κάλιο, Νάτριο, Βιταμίνη 25 (OH)D3, Τriplex καρδιάς & καρδιολογική εξέταση

Φυσικά, σύμμαχός μας για μια δυναμική επανεκκίνηση είναι η φροντίδα της υγείας μας. Πέρα από τη σωστή διατροφή και την άσκηση, οι ειδικοί τονίζουν τη σημασία που έχουν οι διαγνωστικές εξετάσεις, ειδικά όταν αυτές πραγματοποιούνται κατά την έναρξη της νέας σχολικής και επαγγελματικής χρονιάς, καθώς προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και αποτελούν το κλειδί για τον έγκαιρο εντοπισμό τυχόν παθολογικών καταστάσεων.

Αναγνωρίζοντας την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά και της επαγγελματικής σεζόν, ο όμιλος Euromedica έχει δημιουργήσει μια σειρά από ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου για μεγάλους και μικρούς, Back to work & Back to school.

Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο «Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Euromedica και πραγματοποιούνται σε όλο το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων του ομίλου στην Ελλάδα κατόπιν ραντεβού, χωρίς να απαιτείται παραπεμπτικό ιατρού.

Παιδικό CHECK-UP: Γενική Αίματος, ΤΚΕ, Σάκχαρο, Σίδηρος, Φερριτίνη, Χοληστερίνη Ολική, LDL, HDL, Τριγλυκερίδια, Τriplex καρδιάς & καρδιολογική εξέταση

Την ίδια στιγμή, εφόσον ζητηθεί, δίνεται βεβαίωση αθλητικής ικανότητας, ενώ παρέχεται σε ειδική τιμή και οφθαλμολογικός και παθολογικός έλεγχος στο διαγνωστικό κέντρο Γαλατσίου και στον Εγκέφαλο Χαλανδρίου στην Αττική.

Σημειώνεται ότι οι προσφορές ισχύουν για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και προγραμματισμό των ραντεβού σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το euromedica.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα