Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε το “αντίο” του στα παρκέ

Διαβάζεται σε 3'
Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε το “αντίο” του στα παρκέ
LATO KLONTIAN / EUROKINISSI

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τη δράση, βάζοντας τίτλους τέλους σε μία σπουδαία καριέρα στα παρκέ.

Ο Κάιλ Χάινς ανακοίνωσε την απόφασή του να πει “αντίο” στη δράση, ολοκληρώνοντας μία σπουδαία σταδιοδρομία στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο Αμερικανός με ανάρτησή του στα social media δημοσιοποίησε το τέλος της μπασκετικής του καριέρας, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές αυτής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάινς:

“Μιλάνο,

Μάλλον η ώρα είναι τώρα. Καθώς ξεκινά η νέα σεζόν, ήρθε η ώρα να τελειώσουμε μαζί το κεφάλαιο μας.

Σε ευχαριστώ για τα τελευταία τέσσερα χρόνια που περάσαμε μαζί. Με έκανες εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας από την αρχή. Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σημαίνουν όλοι για μένα και την ευγνωμοσύνη που τρέφω για όλους εκεί.

Οι τελευταίοι δύο μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να αναλογιστώ όλες τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε μαζί. Γιορτάζουμε ένα Final Four της Ευρωλίγκας. Κερδίζοντας back to back το Κύπελλο Ιταλίας και κερδίζοντας το ιταλικό πρωτάθλημα 3 συνεχόμενες φορές κόντρα στις πιθανότητες.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη, τον θαυμασμό και την υποστήριξη που μου δείξατε τα τελευταία 4 χρόνια. Όλοι παλέψαμε σκληρά για να κάνουμε την Αρμάνι Μιλάνο μια ομάδα και μια ομάδα για την οποία η πόλη και όλοι οι φίλαθλοι θα μπορούσαν να είναι περήφανοι σε όλη την Ευρώπη.

Ευχαριστώ τον κ. Αρμάνι, τον κύριο Ντελ’Όρκο και τον Όμιλο Αρμάνι που μου έδωσαν την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τον σύλλογο.

Ευχαριστώ τον κόουτς Μεσίνα και το προπονητικό επιτελείο για την ευκαιρία να μάθουμε, να μεγαλώσουμε και να χτίσουμε μαζί σας καθημερινά.

Ευχαριστώ τον Χρήστο και το υπόλοιπο προσωπικό της διοίκησης.

Ευχαριστώ όλους στο γραφείο που κάνουν όλη τη δουλειά στα παρασκήνια και περνά απαρατήρητη.

Πίπο, Τζιαμνάρκο και Αντρέα σας ευχαριστώ για την αμέτρητη δουλειά που φροντίζετε να είμαστε σε θέση να ζήσουμε όσο το δυνατόν πιο άνετα στο Μιλάνο.

Ευχαριστώ το Προσωπικό του Φόρουμ που πάντα φιλοξενεί την οικογένειά μου κατά τη διάρκεια αγώνων και εκδηλώσεων

Ευχαριστώ το Physio and Performance Staff που πάντα με βοηθούσε στην προετοιμασία μου ώστε να είμαι ο καλύτερος μου στο γήπεδο ακόμα και σε μεγάλη ηλικία. “Ale κρατήστε το τραπέζι μου κρατημένο”

Για όλους όσους συνάντησα στην πορεία μου όσο ζούσα στο Μιλάνο, σε εστιατόρια, ή στο πάρκο ή απλά στην πόλη με την οικογένειά μου, σας ευχαριστώ όλους. Ήταν πάντα αγάπη. Όλοι έχετε παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας στο να κάνουμε το Μιλάνο περισσότερο σαν το σπίτι μας.

Για τους συμπαίκτες μου, μια εκπληκτική διαδρομή που κάναμε μαζί. Είμαστε για πάντα δεμένοι ότι και να γίνει!

Παρόλο που αυτό το κεφάλαιο κλείνει, είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία στο μέλλον να ξεκινήσουμε ένα άλλο κεφάλαιο στο Μιλάνο.

Ό,τι κι αν γίνει το Μιλάνο θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα