Δρομέας από την Ουγκάντα πυρπολήθηκε με βενζίνη από τον σύντροφό της

Διαβάζεται σε 2'
Rebecca Cheptegei
Rebecca Cheptegei AP

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι μια αθλήτρια από την Ουγκάντα δέχθηκε επίθεση από τον σύντροφό της. Της έριξε ένα μπιτόνι με βενζίνη και την πυρπόλησε.

Μια αθλήτρια από την Ουγκάντα που ζει στην Κένυα πυρπολήθηκε από τον σύντροφό της και νοσηλεύεται για εγκαύματα στο 75% του σώματός της, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η Rebecca Cheptegei, δρομέας αποστάσεων που τερμάτισε στην 44η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, δέχθηκε επίθεση στο σπίτι της στη δυτική κομητεία Trans Nzoia.

Ο διοικητής της αστυνομίας της κομητείας Trans Nzoia, Jeremiah ole Kosiom, δήλωσε ότι ο φίλος της Cheptegei, Dickson Ndiema, αγόρασε ένα μπιτόνι με βενζίνη, το έριξε πάνω της και την πυρπόλησε κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας που είχαν. Ο Ndiema υπέστη επίσης εγκαύματα και οι δύο τους λαμβάνουν εξειδικευμένη θεραπεία στο Moi Teaching and Referral Hospital στην πόλη Eldoret.

Οι γονείς της Cheptegei δήλωσαν στο CNN ότι η κόρη τους αγόρασε γη στην Trans Nzoia για να βρίσκεται κοντά στα κέντρα αθλητικής προπόνησης της κομητείας.

Μια αναφορά που κατατέθηκε από τον τοπικό αρχηγό αναφέρει ότι το ζευγάρι ακούστηκε να τσακώνεται για το οικόπεδο όπου χτίστηκε το σπίτι πριν από την έναρξη της πυρκαγιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα