ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και ενισχύει οικονομικά τους εργαζόμενους σε “Αυγή” και “Κόκκινο”

Διαβάζεται σε 2'
Εφημερίδα "Αυγή"
Εφημερίδα "Αυγή" ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ/EUROKINISSI

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων Ιουλίου και Αυγούστου στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr», καθώς και την απαξιωτική στάση που τηρεί ο βασικός μέτοχος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και στα Μέσα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση: “Μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» ακολουθεί την ίδια τακτική οικονομικής ασφυξίας προς τους εργαζόμενους με στόχο να τους οδηγήσει εκβιαστικά στην έξοδο, που καταγγέλλει -και δικαίως- σε κάθε άλλη περίσταση ανάλογης εργοδοτικής αυθαιρεσίας. Ζητάμε, έστω και την ύστατη στιγμή, την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων και του επιδόματος θερινής αδείας, ώστε να ξεκινήσει άμεσα και καλόπιστα ο διάλογος για βιώσιμη λύση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση, αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης. Το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.

Καλούμε τον βασικό μέτοχο «ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.» να συναισθανθεί τη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι, να καταβάλει τα οφειλόμενα και να σταματήσει την αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των ανθρώπων οι οποίοι στερούνται πλέον τα βασικά μέσα επιβίωσης”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα