Η “τρέλα του ανανά” στην Ισπανία – Ψάχνουν τον έρωτα στα ράφια του σούπερ μάρκετ

Διαβάζεται σε 3'
Η “τρέλα του ανανά” στην Ισπανία – Ψάχνουν τον έρωτα στα ράφια του σούπερ μάρκετ
iStock

Η νέα τάση του TikTok έχει μετατρέψει αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ισπανία σε “γραφείο συνοικεσίων”. Πώς ένας ανάποδος ανανάς φέρνει τον έρωτα.

Στην Ισπανία, ο έρωτας φαίνεται να “κρύβεται”… στα ράφια των σούπερ μάρκετ! Μια νέα τάση, εμπνευσμένη από τα social media, έχει μετατρέψει τα καταστήματα Mercadona σε πεδίο εύρεσης της αγάπης και το μόνο που έχει να κάνει κάποιος που αναζητά την αδελφή ψυχή του είναι να τοποθετήσει ανάποδα στο καρότσι του έναν… ανανά. Βέβαια, αυτό το trend έχει προκαλέσει χαοτικές σκηνές στα συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ, ακόμα και την παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ παράλληλα το φρούτο έχει γίνει πλέον δυσεύρετο.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες, πολλοί ελεύθεροι Ισπανοί έχουν κατακλύσει τα σούπερ μάρκετ Mercadona μεταξύ 7 μ.μ. και 8 μ.μ., με την ελπίδα να βρουν τον έρωτα. Το φαινόμενο φαίνεται να έχει τροφοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την κωμικό Vivy Lin, η οποία ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok όπου σπρώχνει ένα καρότσι σε ένα κατάστημα Mercadona και μιλά για το υποτιθέμενο “παράθυρο” για φλερτ. «Η ώρα για να βρεις ταίρι στο Mercadona είναι από τις 7 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.», είπε.

Σε έναν λογαριασμό TikTok που φέρει το όνομα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, και τον οποίο η εταιρεία ανέφερε ότι ανήκει σε “φαν”, δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία με έναν ανανά και τη λεζάντα: «Ο ανανάς στο ράφι του Mercadona σε περιμένει για να βρεις ραντεβού».

Πώς ένας ανανάς “φέρνει τον έρωτα”

Σύμφωνα με το BBC, η «κίνηση με τον ανανά» είναι απλή: ο ενδιαφερόμενος τοποθετεί ανάποδα στο καρότσι του έναν ανανά και πηγαίνει στον διάδρομο με τα κρασιά ελπίζοντας πως θα βρει και άλλους που έχουν τοποθετήσει έναν ανανά ανάποδα στο καρότσι τους. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάποιον άλλο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να… χτυπήσει το καρότσι του με το δικό του.

Σύμφωνα με το SkyNews, υπάρχουν κι άλλα προϊόντα που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος στο καρότσι ενός άλλου προκειμένου να καταλάβει περισσότερες λεπτομέρειες για το είδος της σχέσης που ψάχνει. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει στο καρότσι του σοκολάτες ή γλυκά, αυτό σημαίνει ότι αναζητά μια μακροχρόνια σχέση ή κάτι πιο σοβαρό. Αντίθετα, ένα όσπριο ή μαρούλι σημαίνει ότι ψάχνει για κάτι πιο περιστασιακό.

@screenshothq Supermarkets in Spain have been overwhelmed due to a TikTok-inspired dating trend where singles roam Mercadona with upside-down pineapples in their trolleys between certain hours to signal their dating intentions 🍍 SCREENSHOT is a next-gen digital media company creating content that matters to youth audiences globally. We deliver breaking news, politics, celebrity updates, sports and viral online trends directly to the next generation. Our content spans street interviews, video explainers, image carousels, and vodcast clips, reaching young viewers where it matters most. Follow @SCREENSHOThq for the latest updates #mercadona #dating2024 #spain #horadeligar #datingtrend ♬ Passionate Spanish Flamenco, Spanish(1324031) – tmk93

Λόγω της ανταπόκρισης που γνωρίζει αυτή η νέα τάση, τα ευτράπελα έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη Μαδρίτη, υπήρξαν αναφορές για ομάδες εφήβων που σπρώχνουν καρότσια γύρω από τα καταστήματα το βράδυ, χωρίς να αγοράζουν προϊόντα. Ένας άνδρας ντύθηκε ως γιγάντιος ανανάς μέσα σε κατάστημα στο πλαίσιο του bachelor party του.

Στο Μπιλμπάο, η αστυνομία κλήθηκε σε ένα σούπερ μάρκετ Mercadona λόγω της φασαρίας που επικρατούσε μέσα στο κατάστημα, αν και δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Παραδόξως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας ανάποδος ανανάς χρησιμοποιείται ως κώδικας. “Παραδοσιακά”, έχει χρησιμοποιηθεί για να επιτρέπει σε άτομα που ενδιαφέρονται για ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων να βρίσκουν ο ένας τον άλλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα