Πέθανε ο Παύλος Γερακάρης

Διαβάζεται σε 2'
Πέθανε ο Παύλος Γερακάρης
EUROKINISSI

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο επίτιμος πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Παύλος Γερακάρης.

Πιο φτωχός έμεινε ο ελληνικός Τύπος την Τετάρτη (4/9), καθώς απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο επίτιμος πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), Παύλος Γερακάρης.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Παύλος Γερακάρης ήταν ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς δημοσιογράφους στην Ελλάδα, γνωστός για την πολυετή του καριέρα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Κορυδαλλό, ο Γερακάρης αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και εργάστηκε σε διάφορες εφημερίδες και έντυπα.

Στο παρελθόν είχε διατελέσει τακτικό μέλος του Πειθαρχικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ και πρόεδρος του δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού συμβουλίου της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Εταιρείας για τον Παύλο Γερακάρη:

“Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη θλίψη της για τον ξαφνική απώλεια του Παύλου Γερακάρη που επί πολλά χρόνια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία.

Ο εκλιπών εργάστηκε επί τρεις και πλέον δεκαετίες στην Τηλεόραση και Ραδιοφωνία της ΕΡΤ, καθώς και στις μεγαλύτερες αθηναϊκές εφημερίδες. Κάλυψε ως σχολιαστής διεθνείς αγώνες όλων των αθλημάτων και επιπέδων σε δεκάδες αποστολές σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ εργάστηκε και στις Υπηρεσίες Τύπου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ηταν πάντα κοντά στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στις προσπάθειες των αθλητών μας σε όλους τους κορυφαίους διεθνείς αγώνες.

Παράλληλα είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση, φτάνοντας να είναι και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αλλά και μέλος των πειθαρχικών συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, δίνοντας πολλές μάχες για τους συναδέλφους του.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, εκπροσωπώντας όλα τα μέλη της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γερακάρη, στους οικείους του και τα μέλη της οικογένειας των αθλητικών συντακτών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα