H Wynona Ryder δεν θα έπαιζε ποτέ με τον Keanu Reeves στο John Wick

Διαβάζεται σε 2'
H Wynona Ryder δεν θα έπαιζε ποτέ με τον Keanu Reeves στο John Wick
H Winona Ryder πιστεύει πραγματικά πως για το Θεό είναι παντρεμένη με τον Keanu Reeves. Invision/AP Scott A Garfitt

Η Winona Ryder και ο Keanu Reeves εξακολουθούν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύζυγο», μετά τον γάμο τους στην ταινία Dracula, το 1992.

Η Winona Ryder προωθεί αυτήν την περίοδο το σίκουελ της ταινίας του 1986, με τίτλο Beetlejuice, στην οποία επανασυνδέθηκε με τους Michael Keaton and Catherine O’Hara.

Οι δημοσιογράφοι που κάθονται απέναντι της, δεν παραλείπουν να τη ρωτούν αν υπάρχει το ενδεχόμενο να τη δούμε σε μια νέα επανασύνδεση με τον Keanu Reeves, μετά το Dracula του 1992, το A Scanner Darkly του 2006 με το Destination Wedding του 2018.

«Αυτό είναι κάτι που δεν θα γίνει ποτέ στο sequel του John Wick! Περιλαμβάνει πάρα πολλά ακροβατικά και αγχώνομαι για τα οστά μου. Γενικά, θα έκανα κυριολεκτικά τα πάντα μαζί του. Είναι τόσο ξεχωριστός».

Περισσότερα από 30 χρόνια αφότου είπαν το «I do» σε μια σκηνή για το Dracula του 1992, η Ryder και ο Reeves εξακολουθούν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον ως «σύζυγο».

Η 52χρονη σταρ επιβεβαίωσε πως «ανταλλάσσουμε ακόμα μηνύματα και λέμε πάντα ποιος είναι, μολονότι αποκαλύπτεται από την ειδοποίηση. Για παράδειγμα, στα γενέθλια του, του στέλνω «Χρόνια πολλά, σύζυγε μου». Μου απαντά «σύζυγε μου, σε αγαπώ. ΚR 57» ή όποια είναι η ηλικία του».

Σήμερα ο Reeves είναι 62.

Όταν ήταν 28 (1992) πρωταγωνίστησε με την Ryder στο Dracula, σκηνοθεσίας Francis Ford Coppola.

«Παντρευτήκαμε πραγματικά, στο Dracula. Πραγματικά σας ορκίζομαι πως πιστεύω ότι είμαστε παντρεμένοι πραγματικά. Σε εκείνη την σκηνή, ο Francis χρησιμοποίησε έναν Ρουμάνο ιερέα, ο οποίος έκανε όλη την τελετή. Οπότε ειλικρινά πιστεύω πως είμαστε παντρεμένοι». Έτσι άρχισε να αποκαλεί ο ένας στον άλλον «σύζυγο», στις συνομιλίες τους.

Το αυθεντικό της τελετής επιβεβαίωσε και ο Coppola, σύμφωνα με τον Reeves. «Αν το λέει η Winona και ο Francis, τότε όντως πρέπει να είμαστε παντρεμένοι για τα μάτια του Θεού».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα