Οasis: Δύο επιπλέον συναυλίες το Γουέμπλεϊ μετά το φιάσκο

Διαβάζεται σε 2'
Oasis
Oasis AP Photo

Αλλες δύο συναυλίες θα πραγματοποιήσουν οι Oasis μετά την επανασύνδεσή τους που έχει προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμό στους ανά τον κόσμο οπαδούς τους.

Οι Oasis θα πραγματοποιήσουν δύο ακόμη συναυλίες στο Γουέμπλεϊ λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της επανασύνδεσής τους και την νέα τους περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία το 2025.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι επιπλέον ημερομηνίες ανακοινώθηκαν «λόγω της πρωτοφανούς ζήτησης», και αφού οι Oasis και η Ticketmaster δέχτηκαν πυρά καθώς ορισμένα εισιτήρια κατέληξαν να κοστίζουν υπερδιπλάσια λόγω της τιμολόγησης «σε ζήτηση». Περισσότεροι από 10 εκατομμύρια θαυμαστές σε 158 χώρες περίμεναν να αγοράσουν το πολυπόθητο χαρτάκι αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση της Permanent Press Media.

«Τα εισιτήρια θα πωληθούν με μια κλιμακωτή διαδικασία ψηφοφορίας μόνο με πρόσκληση. Οι αιτήσεις για συμμετοχή στην ψηφοφορία θα ανοίξουν πρώτα στους πολλούς οπαδούς του Ηνωμένου Βασιλείου που δεν τα κατάφεραν στην αρχική πώληση με την Ticketmaster. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν», δήλωσε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η θρυλική μπάντα από το Μάντσεστερ.

Σύμφωνα με το Deadline, oι νέες συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου του 2025.

«Όσον αφορά τα αναφερόμενα παράπονα που είχαν πολλοί αγοραστές σχετικά με τη λειτουργία του δυναμικού εισιτηρίου: πρέπει να καταστεί σαφές ότι οι Oasis αφήνουν τις αποφάσεις για την έκδοση εισιτηρίων και την τιμολόγηση εξ ολοκλήρου στους υποστηρικτές, όπως και τη διαχείρισή τους και σε καμία περίπτωση δεν είχαμε επίγνωση ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί δυναμική τιμολόγηση», αναφέρουν σε δελτίο Τύπου οι διοργανωτές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα