Στεφανία Γουλιώτη: Έχω περάσει μεγάλα “σκοτάδια” και θλίψη

Διαβάζεται σε 2'
Στεφανία Γουλιώτη
Στεφανία Γουλιώτη glomex

Για τις περιόδους της ζωής της που τα πάντα γύρω της ήταν “σκοτεινά” αλλά και το πώς καταφέρνει να βγει ξανά στο φως μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη το πρωί της Πέμπης (05/09).

Η γνωστή ηθοποιός έκανε είσοδο στο πλατό με το τραγούδι της Άννας Βίσση “Καλημέρα καινούργια μου αγάπη”, ένα τραγούδι που δεν επέλεξε τυχαία, αφού όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά είπε χαρακτηριστικά: “αλλαγές, προχωρήματα, χαρά… νέα σεζόν”.

Εξήγησε όμως πως παρά την αισιοδοξία που εκπέμπει σαν άνθρωπος, “είναι ανάλογα την περίοδο που θα με πετύχεις. Έχω περάσει τα μεγάλα μου σκοτάδια, τη μεγάλη μου τη θλίψη, αλλά μαθαίνεις ότι όλα είναι σε μία διαδικασία αλλαγής και ότι το σκοτάδι θα το διαδεχθεί το φως, κάνεις λίγη υπομονή, μία ενδοσκόπηση της περιόδου του σκοταδιού και τώρα είναι μια φωτεινή περίοδος”.

Σε ερώτηση για το πώς βγήκε η ίδια από το “σκοτάδι” της, η Στεφανία Γουλιώτη απάντησε: “Περιμένεις. Αναπνέεις. Ξέρεις ότι είσαι ζωντανός, είσαι ευγνώμων για τα μικρά πράγματα που σου δίνει η ζωή, γιατί το σκοτάδι είναι ότι δεν βλέπεις τα μικρά πράγματα που έχεις και επειδή δεν έχεις τα μεγάλα, σκοτεινιάζεις. Περιμένεις να έρθει το επόμενο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα