Πανικός σε πτήση από Λονδίνο για Κω: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο

Διαβάζεται σε 2'
Πανικός σε πτήση από Λονδίνο για Κω: Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να εισβάλει στο πιλοτήριο
TWITTER / PRINTSCREEN

Αναστάτωση επικράτησε προ ημερών σε πτήση της Easy Jet από το Λονδίνο προς την Κω, όταν μεθυσμένος επιβάτης αποπειράθηκε να εισβάλει στο πιλοτήριο.

 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που τράβηξε επιβάτης της πτήσης U28235 της Easy Jet από Λονδίνο προς Κω, στις 3 Σεπτεμβρίου, που καταγράφει την αναστάτωση που προκλήθηκε στα 30.000 πόδια όταν συνεπιβάτης του σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στο πλήρωμα, προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και να ανοίξει την πόρτα εξόδου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό αρχικά από τη βρετανική εφημερίδα Sun, ενώ ο ιστότοπος FlightMode κατέγραψε την πορεία του Airbus που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, όπου οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον μεθυσμένο επιβάτη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των υπολοίπων επιβατών. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε οι υπόλοιποι επιβάτες χρειάστηκε να περάσουν τη βραδιά σε ξενοδοχείο.

Όπως γράφει η ΕΡΤ, αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό λόγω αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ σε πτήση γεγονός που έρχεται να ενισχύσει το αίτημα ορισμένων αεροπορικών εταιρειών να σταματήσει η χορήγησή του εν ώρα πτήσης, ιδίως από τη Βρετανία.

H EasyJet βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως η αεροπορική εταιρεία που πλήττεται περισσότερο από αυτή τη συμπεριφορά, με το 29 τοις εκατό των ερωτηθέντων που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις λόγω μεθυσμένων επιβατών να αναφέρουν ότι συνέβη σε πτήση της. Η Ryanair ακολουθεί, με το 22% των ερωτηθέντων να την αναφέρουν, σύμφωνα με το Devon Live.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα