Πιερία: Συναγερμός για την εξαφάνιση 58χρονου από την Λεπτοκαρυά

Διαβάζεται σε 2'
Πιερία: Συναγερμός για την εξαφάνιση 58χρονου από την Λεπτοκαρυά

Τα ίχνη του 58χρονου χάθηκαν τη Δευτέρα (02/09) από την περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας. Η ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση του 58χρονου Κωνσταντίνου Σιαμήτρα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (02/09) από την περιοχή της Λεπτοκαρυάς Πιερίας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Σιαμήτρα και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κωνσταντίνος έχει ύψος 1,85 μ. , είναι αδύνατος, έχει καστανά μάτια και μαύρα μαλλιά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, μαύρη κοντομάνικη μπλούζα και σαγιονάρες. Επίσης, έχει ένα τατουάζ αετού στο αριστερό του μπράτσο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα