Άγιος Νικόλαος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη

Διαβάζεται σε 2'
Άγιος Νικόλαος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη
cretalive

Με κεντρικό σύνθημα “καμία συγκάλυψη στο έγκλημα” πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με αφορμή τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Αντώνη Καργιώτη στον Πειραιά.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη στο Λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποίησαν στον τόπο καταγωγής του, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου Κρήτης, συντοπίτες του και μέλη συλλόγων και συλλογικοτήτων.

Όπως ανέφεραν στο κάλεσμά τους «δε θα αφήσουμε να ξεχαστούν οι φριχτές εικόνες της δολοφονίας του 36χρονου συντοπίτη μας Αντώνη Καρυώτη, από τον καταπέλτη του πλοίου “Blue Horizon” ώστε να μην επαναληφθεί αυτή η ρατσιστική κτηνωδία» και πως «το έγκλημα αυτό δε θα ξεχαστεί! Ήταν ακόμα ένα έγκλημα που γέμισε οργή. Είτε με τα κέρδη τους είτε με τη ζωή».

neakriti.gr

Στο κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση, στην κεντρική πλατεία του Αγίου Νικολάου, ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου που με συνθήματα και πανό στα χέρια, καταδίκασαν -όπως τόνισαν- «το έγκλημα που κόστισε τη ζωή στον 36χρονο Αντώνη» σημειώνοντας ότι απαιτούν να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη.

neakriti.gr

Μάλιστα, οι συγκεντρωμένοι πραγματοποίησαν και πορεία μέχρι τη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Το κάλεσμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο οποίο ανταποκρίθηκαν σωματεία, φορείς αλλά και πολίτες του Αγίου Νικολάου, έκαναν ο Σύλλογος εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, η Ομάδα Γυναικών Αγίου Νικολάου (μέλος της ΟΓΕ), το Συνδικάτο Εργαζόμενων Επισιτισμού – Τουρισμού «ΤΑΛΩΣ» και ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα