Μαρίνα Σάττι: Πήγε στο πατρικό της και εκτόξευσε το “cringe level” – Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Διαβάζεται σε 3'
Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι Instagram@marina_satti

Την πόρτα του πατρικού της στην Κρήτη άνοιξε για τους followers της η Μαρίνα Σάττι. Οι φωτογραφίες με τον μπαμπά της.

Η Μαρίνα Σάττι συνεχίζει την περιοδεία της και επόμενος σταθμός της είναι η Κρήτη, ένα μέρος με το οποίο η καλλιτέχνιδα έχει ιδιαίτερη σχέση αφού γεννήθηκε μεν στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο.

Με πατέρα Σουδανό και μητέρα Ελληνίδα, τα παιδικά χρόνια της Μαρίνα Σάττι ήταν πλούσια σε ετερόκλητα ηθολογικά και πολιτιστικά ερεθίσματα που επηρέασαν τη μετέπειτα μουσική της εξέλιξη και τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της καλλιτεχνικής της πορείας.

Η Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε στιγμιότυπα από το ταξίδι της στην Κρήτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει μία επίσκεψη και στο πατρικό της σπίτι, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία αλλά και με τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε μήνες, το διάστημα που η ίδια προετοιμαζόταν για την εμφάνισή της στη Eurovision.

 

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια έδωσε μία μικρή γεύση για το στυλ διακόσμησης στο πατρικό της, δείχνοντας πού έχει επιλέξει να βάλει η μητέρα της τον δίσκο της “YENNA”.

Η ίδια ανέβασε μάλιστα το “cringe level” στα ύψη, όπως σχολίασε χιουμοριστικά σε ένα από τα instastory της, δείχνοντας φωτογραφίες από την αποφοίτησή της και φωτογραφίες με τον αδερφό της από την παιδική τους ηλικία, ενώ για το τέλος φύλαξε δύο φωτογραφίες στις οποίες η ίδια είναι μωρό και βρίσκεται στην αγκαλιά των γονιών της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα