Πού θα δείτε τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη με την απόσυρση της φανέλας του

Διαβάζεται σε 2'
Πού θα δείτε τη μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη με την απόσυρση της φανέλας του
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα αποσύρει απόψε τη φανέλα του Γιώργου Πρίντεζη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε μια βραδιά που οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 21:15.

Η μεγάλη βραδιά του Γιώργου Πρίντεζη έφτασε. Ο Ολυμπιακός θα τιμήσει τον εμβληματικό φόργουορντ των Πειραιωτών, αποσύροντας τη φανέλα με το No.15 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως αναφέρει το SPORT24, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ απόψε στις 21:15, με την αναμέτρηση και την εκδήλωση να μεταδίδονται από το Novasports Start.

Υπενθυμίζεται ότι στο γκαλά της Πέμπτης (5/9) για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο ίδιος δήλωσε ότι η βραδιά της Παρασκευής (6/9), θα τον φορτίσει συναισθηματικά, καθώς θα δει τη δική του φανέλα να υψώνεται στον ουρανό του ΣΕΦ:

“Παρόλο που είναι μια στιγμή που ο κόσμος τη βλέπει και λέει ‘πόσο τυχερός είσαι’ και είμαι όντως τυχερός, επειδή είμαι και λίγο παραπάνω συναισθηματικός, θα είναι μια στιγμή που θα τη διαχειριστώ με δυσκολία.

Τα πρόσωπα είναι αυτά που κάνουν τις καταστάσεις, η καθημερινή τριβή, οι επιτυχίες, οι όμορφες, αλλά και οι άσχημες στιγμές. Όλα αυτά μαζί μπορεί να συνθέσουν ένα πολύ όμορφο παζλ για τον Ολυμπιακό κι αυτό το κρατάω. Πάνω από όλα οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που μετράνε”, εξήγησε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα