Μπέττυ Μαγγίρα: Ο “Τζεφ Μπρίτζες” Δημήτρης Μάζης και το “ευχαριστώ” στον σύζυγό της

Διαβάζεται σε 2'
Μπέττυ Μαγγίρα Δημήτρης Μάζης
Μπέττυ Μαγγίρα Δημήτρης Μάζης Papadakis Press

Η ερωτική εξομολόγηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον σύζυγό της με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ένα post αφιερωμένο στον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη με αφορμή τα γενέθλιά του αφιέρωσε η Μπέττυ Μαγγίρα και το Instagram “έλιωσε”.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός αφού ευχήθηκε “χρόνια πολλά”, στον “βράχο, σερίφη και αγάπη” της, όπως έγραψε χαρακτηριστικά, μοιράστηκε μία άγνωστη ιστορία για τη γνωριμία τους εξηγώντας γιατί έχουν δίκιο όσοι λένε πως “τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο”.

Όπως αναφέρει η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρώτο celebrity crush της ήταν ο Τζεφ Μπρίτζες όταν τον είχε δει στην ταινία “Against all odds”. Αφού παρέθεσε μία φωτογραφία του, εξήγησε πως πολύ αργότερα συνειδητοποίησε πόσο μοιάζει στον ηθοποιό ο γνωστός πολίστας.

“Δεν ξέρω ποσό συνειδητά ή ασυνείδητα κάνουμε επιλογές, ή καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε, εγώ όμως, θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με ‘εντόπισες'”, έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες του συζύγου της και των δύο παιδιών τους.

Έγραψε αναλυτικά:

Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο λένε!!!! Ίσως έχουν δίκιο… Και θα σας εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ!

Το πρώτο μου κινηματογραφικό “crush” ήταν ο Jeff Bridges στην ταινία against all odds!! Ειπα απο μέσα μου wow!!! (Στην 7η φωτό σας παραθέτω φωτό του ίδιου από την ταινία για να δείτε πως ήταν)

Αρκετά μεγαλύτερη κι αφού είμασταν μαζί αρκετά χρόνια ήδη, συνειδητοποίησα πόσο του έμοιαζες !!!!

Δεν ξέρω ποσό συνειδητά ή ασυνείδητα κάνουμε επιλογές, ή καταφέρνουμε να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε, εγώ όμως, θα ευχαριστήσω ΕΣΕΝΑ που με «εντόπισες», τον Αντώνη Βλοντάκη (κουμπάρο) που έκανε το προξενιό και την αδερφή μου Ματθίλδη Μαγγίρα (ξέρει αυτή το γιατί )!!!

Είσαι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει, ο πιο έξυπνος, θετικός, υποστηρικτικός, υπομονετικός κι ο πιο κουλ μπαμπάς του κόσμου ! Σ αγαπάμε κι οι τέσσερις !!!

Γιατί έχει μπει κι η μοζα δυνατά στο παιχνίδι !!!!

Χρόνια σου πολλά !!!! My Rocky

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα