Ashley Park: Η Mindy εξηγεί πώς ο Nicolas του “Emily in Paris” τής έσωσε τη ζωή

Διαβάζεται σε 2'
Ashley Park: Η Mindy εξηγεί πώς ο Nicolas του “Emily in Paris” τής έσωσε τη ζωή
Ashley Park, left, and Paul Forman arrive at the premiere of "Emily in Paris" at the Egyptian Theatre, Wednesday, Aug. 14, 2024, in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η ηθοποιός του “Emily in Paris”, Ashley Park, μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια υγείας που έζησε στις αρχές της χρονιάς.

Το ξεκίνημα της χρονιάς δεν ήταν το ιδανικό για την ηθοποιό Άσλεϊ Παρκ (Ashley Park) καθώς έζησε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στις Μαλδίβες υπέστη σηπτικό σοκ, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν όργανά της.

Η “Mindy” του “Emily in Paris” μίλησε με τον Jesse Tyler Ferguson για το podcast “Dinner’s On Me” της Sony Music Entertainment και αναφέρθηκε στην τρομακτική αυτή εμπειρία και εξήγησε πώς ο σύντροφός της -τόσο στη σειρά όσο και στην αληθινή ζωή- Πολ Φόρμαν (Paul Forman) τη βοήθησε να το ξεπεράσει.

“Αρρώστησα τόσο πιθανώς ανεπανόρθωτα που ο Πολ μου έσωσε πραγματικά τη ζωή”, είπε η Παρκ, προσθέτοντας ότι η ασθένειά της ήταν κάποια στιγμή τόσο σοβαρή που λίγο έλειψε να πεθάνει.

“Πονούσα τόσο πολύ και βρισκόμουν σε σημείο που πραγματικά δεν πίστευα ότι θα μπορούσα ποτέ να γελάσω ή να αναπνεύσω ξανά βαθιά χωρίς αφόρητο πόνο”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία τον Ιανουάριο 2024 δημοσιεύοντας φωτογραφίες που έδειχναν όλη την πορεία της ανάρρωσής της, είχε αποκαλύψει πως “αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου“.

“Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν διάφοροι βαθμοί σήψης και ότι αυτή ήταν η πιο σοβαρή”, είπε σε άλλο σημείο και περιέγραψε πόσο ευγνώμων αισθάνεται που ο τηλεοπτικός “Nicolas” μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του κατά τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της και “να μην την ανησυχήσει” περισσότερο.

“Ήταν πραγματικά τρομακτικό και δεν ήμουν σε θέση να το επεξεργαστώ λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόμουν, και εκείνος ήταν σε θέση να το κάνει και ήταν σε θέση να παραμείνει δυνατός για μένα”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα