Shia LaBeouf: Παραλίγο να παίξει ξύλο έξω από παμπ – Βίντεο

Διαβάζεται σε 3'
Ο Shia LaBeouf
Ο Shia LaBeouf Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Ο Shia LaBeouf βιντεοσκοπήθηκε από περαστικούς, καθώς ετοιμάζεται να παλέψει με άνδρες έξω από μια παμπ του Εδιμβούργου.

Σοκαρισμένοι έμειναν όσοι έτυχαν να βρεθούν έξω από μία παμπ στο Εδιμβούργο όταν είδαν τον Shia LaBeouf να ετοιμάζεται να παλέψει με μια ομάδα ανδρών.

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο (31/08) και στο βίντεο που τραβήχτηκε και κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του διαδικτύου, ο 38χρονος πρωταγωνιστής των Transformers, ακούγεται να φωνάζει “πάμε, είμαι εδώ, m**********r” ενώ φαίνεται να πετάει εκνευρισμένος το καπέλο του πριν σηκώσει τις γροθιές του για να τους επιτεθεί. Τελικά, δύο άνδρες παρεμβαίνουν και τον συγκρατούν πριν εμπλακεί στον καυγά.

Ο LaBeouf βρίσκεται στη Σκωτία, ενώ η σύζυγός του Mia Goth πραγματοποιεί γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία του Guillermo del Toro “Dr. Frankenstein”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Το ζευγάρι εθεάθη τόσο στο Εδιμβούργο όσο και στη Γλασκώβη την τελευταία εβδομάδα, αναφέρει ο Independent.

Το βράδυ πριν το περιστατικό, ένας εργαζόμενος στο μπαρ δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι είδε τον ηθοποιό στην παμπ Whistlebinkies, όπου ήταν “αξιαγάπητος” και φιλικός με όλους. “Ήταν εκεί την Παρασκευή. Ήταν καλός με τους ανθρώπους εκεί μέσα”, αναφέρει το δημοσίευμα. “Προφανώς τα πράγματα που συνέβησαν στο βίντεο ήταν την επόμενη μέρα. Ήξερα ότι κάτι είχε ξεκινήσει, αλλά κάτι ξεκινάει… κάθε μέρα”, δήλωσε ο ίδιος.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έκανε παραπάνω από αισθητή την παρουσία του κάπου, καθώς το 2014 είχε συλληφθεί έξω από το Studio 54 του Broadway της Νέας Υόρκης επειδή διέκοψε μεθυσμένος μια παράσταση του Cabaret. Παραδέχτηκε την ανάρμοστη συμπεριφορά και διατάχθηκε να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα θεραπείας.

Ο LaBeouf συνελήφθη ξανά τρία χρόνια αργότερα για ανάρμοστη συμπεριφορά, αυτή τη φορά στη Τζόρτζια. Αργότερα ζήτησε δημόσια συγγνώμη, γράφοντας στο X/Twitter: “Ντρέπομαι βαθύτατα για τη συμπεριφορά μου και δεν βρίσκω καμία δικαιολογία γι’ αυτήν”.

Τα πλάνα του LaBeouf στο Εδιμβούργο έρχονται εν μέσω των καταγγελιών που αντιμετωπίζει για κακοποίηση και σεξουαλική κακοποίηση από την 35χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια FKA Twigs (πραγματικό όνομα Tahliah Debrett Barnett), με την οποία έβγαινε ραντεβού από το 2018 έως το 2019.

Το 2020, η τραγουδίστρια κατέθεσε μήνυση εναντίον του LaBeouf, κατηγορώντας τον για εγκλήματα όπως σεξουαλική επίθεση, ξυλοδαρμό και πρόκληση ψυχικής οδύνης.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα