Ο νέος “αντίπαλος” του Τραμπ είναι… φτερωτός – Η σπαρταριστή συνάντηση με ένα κουνούπι

Διαβάζεται σε 2'
Ντόναλντ Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ 2024 Alex Brandon/AP Photo

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης τάραξε τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο Fox News.

Καθόλου δεν χάρηκε από τον… απρόσκλητο επισκέπτη που έκανε την εμφάνισή του κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Fox News ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα κουνούπι.

Καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις αμερικανικές εκλογές τον Νοέμβριο μιλούσε σχετικά με την υποψηφιότητα του προέδρου Μπάιντεν για την επανεκλογή του, σχολιάζοντας πως οι Δημοκρατικοί ήθελαν τον πρόεδρο να αποχωρήσει τον Ιούλιο και πως δεν θα είχε κερδίσει τις εκλογές αν παρέμενε στην κούρσα, ένα κουνούπι πετούσε μπροστά του, κάτι που φάνηκε να τον ενοχλεί.

“Κάναμε ένα ωραίο και δίκαιο debate και μετά από αυτό ήταν 18-19 μονάδες κάτω (σ.σ. στις δημοσκοπήσεις)”, είπε ο Ντόναλντ Τραμπ πριν αρχίσει να κουνάει το χέρι του για να διώξει το ενοχλητικό έντομο.

Και πρόσθεσε: “Μισώ τα κουνούπια, μένω έκπληκτος. Πίστευα πως δεν έχουμε κουνούπια, δεν μας αρέσουν τα κουνούπια να κυκλοφορούνε τριγύρω. Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση μαζί τους, όπως και δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με κακούς πολιτικούς που μισούν τη χώρα μας αν θέλετε να ακούσετε την αλήθεια”.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα