Γερουλάνος: “Η ΕΔΕΚΑΠ να αποφανθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα Καταστατικού”

Διαβάζεται σε 1'
Παύλος Γερουλάνος
Παύλος Γερουλάνος ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

“Υπάρχουν όργανα που πρέπει να λειτουργούν” δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος αποτάθηκε στην ΕΔΕΚΑΠ με αφορμή σενάρια για ασυμβίβαστες υποψηφιότητες.

Ο Παύλος Γερουλάνος, με δήλωσή του, ζήτησε από την αρμόδια κομματική Επιτροπή που έχει την ευθύνη για την προεδρική εκλογή στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής (ΕΔΕΚΑΠ) να αποφανθεί αν υπάρχουν ζητήματα από το Καταστατικό σχετικά με τις διαδικασίες εκλογής της ηγεσίας.

Αφορμή για αυτή την τοποθέτηση είναι τα σενάρια για ασυμβίβαστες υποψηφιότητες (πιθανότατα του Χ. Δούκα) και τη διεξαγωγή Διαρκούς Συνεδρίου που θα αποφασίσει σχετικά.

«Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι συντεταγμένο κόμμα. Υπάρχουν όργανα που πρέπει να λειτουργούν. Για αυτό εκλέγονται. Περιμένουμε λοιπόν από την ΕΔΕΚΑΠ να αποφανθεί αν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα Καταστατικού. Αυτό επιτάσσει η θεσμική και καταστατική σοβαρότητα. Δεν έχει νόημα να τοποθετούμαστε επί σεναρίων, υποθέσεων. Ο κόσμος κοιτάει το ΠΑΣΟΚ και περιμένει να ασχολούμαστε με αυτά που τον καίνε. Και να θυμόμαστε πάντα ότι το πώς λειτουργούμε ως κόμμα σήμερα δείχνει πώς θα λειτουργούμε αύριο ως κυβέρνηση», ανέφερε στη δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα