Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο

Διαβάζεται σε 2'
Τροχαίο δυστύχημα (φωτογραφία αρχείου)
Τροχαίο δυστύχημα (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Σκοτώθηκε ένας 28χρονος και μία 30χρονη που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα ύστερα από σύγκρουση με Ι.Χ. Ο νεαρός δεν είχε δίπλωμα ενώ η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη.

Δύο νεκροί είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής (07/09), επί της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στην Ανάβυσσο.

Μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε ένας 28χρονος Έλληνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο και στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου με την οδό Ηλέκτρας και επέβαινε σε αυτή μία 30χρονη Αλβανίδα, συγκρούστηκε με ομόρροπα κινούμενο αυτοκίνητο και εξετράπη της πορείας της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του αυτοκινήτου βρισκόταν σε στάση στο φανάρι στην διασταύρωση και εκείνη την στιγμή πήγε να αλλάξει λωρίδα και να μπει δεξιά.

Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όμως διερχόταν από δεξιά της η μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με την πλαϊνή πλευρά του αυτοκινήτου και η μοτοσικλέτα εξετράπη και προσέκρουσε σε κολώνα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσουν την ζωή τους οι δύο νεαροί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Στο σημείο οι άντρες της Τροχαίας προχώρησαν στην σύλληψη της 31χρονης οδηγού του αυτοκινήτου και διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε μάλιστα πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ η μοτοσικλέτα απασχολούσε και ήταν κλεμμένη πιθανόν από τον ίδιο από τις 6 Αυγούστου και από την περιοχή του Π. Φαλήρου, κάτι για το οποίο γίνεται περαιτέρω έρευνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα