Κασσελάκης σε Πολάκη: Το δικό σου lifestyle ειναι της ανδρικής σχολής;

Διαβάζεται σε 2'
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο Παύλος Πολάκης στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Πυρά προς τον Παύλο Πολάκη από τον Στέφανο Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο το lifestyle και την “ανδρική σχολή”

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «lifestyle της ανδρικής σχολής», αναφερόμενος στις αναρτήσεις του βουλευτή Χανίων στα social media.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στον γάμο του και τις επικρίσεις για την προβολή της προσωπικής του ζωής στρέφοντας τα βέλη του προς το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: “Αν κάποιοι επιθυμούν να μου προσάψουν μια φωτογραφία, ένα μενού, μια λίστα γάμου που διέρρευσαν παρά τη θέλησή μου, ας αντιληφθούν ότι δεν τους χωρίζει τίποτα από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ονομαστικά στον Παύλο Πολάκη εκτοξεύοντας τα βέλη του σε βάρος του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή όμως ο Παύλος έκανε μια ανάρτηση όπου μιλούσε για lifestyle μασκαριλίκια, οφείλω να πω δυο λόγια. Αγαπητέ Παύλο, ανεβάζεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες με την οικογένειά σου, τα ψαρέματά σου, την στολή σου συνεχώς, και καλά κάνεις, επιλογή σου είναι. Πού αρχίζει όμως και πού τελειώνει το lifestyle; Μήπως τάχα αυτό δεν είναι lifestyle επειδή είναι της αντρικής σχολής;»

Έπειτα, συνέχισε σε υψηλούς τόνους: «Εγώ φίλε Παύλο είμαι ο ίδιος και δεν ντρέπομαι να κυκλοφορήσω. Και κάτω από 300 μέτρα, και πάνω από 300 μέτρα. Δεν επιλέγω κατά περίπτωση. Γιατί δεν είναι προσωπική επιλογή, όπως έγραψες. Είναι η ζωή μου, είναι η ζωή πολλών ανθρώπων. Και αριστερά σημαίνει να γιορτάζεις τη μοναδικότητα του καθενός και με αυτόν τον τρόπο να φέρνεις ισότητα στην κοινωνία». «Ας καταλήξουν λοιπόν τι είναι αυτό που τους ενοχλεί» πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα