Γεροβασίλη: Ακούσαμε 800 “εγώ” από τον Κασσελάκη και ελάχιστα “εμείς” – Να πάμε σε εκλογές

Διαβάζεται σε 2'
Γεροβασίλη: Ακούσαμε 800 “εγώ” από τον Κασσελάκη και ελάχιστα “εμείς” – Να πάμε σε εκλογές
Η Όλγα Γεροβασίλη στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Η Όλγα Γεροβασίλη άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη κατά την ομιλία της.

Κατά μέτωπο επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη στην ομιλία της στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο (07/09).

Η πρώην Υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι “λάθη πολιτικής και πολιτικών σχεδιασμών συγχωρούνται, αλλά το να πορεύεσαι χωρίς ήθος και αξίες δεν συγχωρείται“.

Συμπλήρωσε ότι “ακούσαμε απειλές, απρέπεια αλλά και διχασμό σήμερα από τον πρόεδρο. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με τις αξίες της Αριστεράς”.

Συνέχισε στον ίδιο οξύ τόνο λέγοντας ότι ακούσαμε “800 «εγώ» στην ομιλία του Προέδρου και ελάχιστα «εμείς».Είναι αμετροέπεια να λέει ο Πρόεδρος ότι έλιωσε σόλες στη χώρα έναν χρόνο, όταν εμείς έχουμε λιώσει χρόνια πολλά σόλες γι αυτό το κόμμα και από ένα μικρό κόμμα έγινε κυβέρνηση.

⁠Στο Συνέδριο ποτέ δεν υποχώρησα. Το Συνέδριο αποφάσισε να μην γίνουν εκλογές. Πολλά από εκείνα που είχα επισημάνει τότε ισχύουν δυστυχώς και σήμερα. Σεβάστηκα την απόφαση του Συνεδρίου και δήλωσα ότι θα δώσουμε τη μάχη των ευρωεκλογών ενωμένοι”.

Η κα Γεροβασίλη, εκ των ηγετικών στελεχών της κίνησης των 87 ζήτησε να διεξαχθούν άμεσα εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει αν θα είναι εκ νέου υποψήφια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα