Λιβαδειά: Η ανακοίνωση της Hellenic Train για τη γυναίκα που πιάστηκε στις πόρτες τρένου – Ελεύθεροι οι συλληφθέντες

Διαβάζεται σε 2'
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train
Αμαξοστοιχία της Hellenic Train Eurokinissi

Οι πόρτες αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν ολοκληρωθεί η αποβίβαση, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά όταν σύρθηκε για απόσταση 50 μέτρων.

Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή – προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια – το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, με μια γυναίκα να εγκλωβίζεται στις πόρτες τρένου και την αμαξοστοιχία 520 που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα – Λιανοκλάδι να τη σέρνει για αρκετά μέτρα.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της «βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε ​στον ΣΣ Λιβαδειά​ς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.​ Η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς.

Γι’ αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. ​
​​Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός.

Βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού».

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός της γυναίκας προκάλεσε την εισαγγελική παρέμβαση

Οι πόρτες αμαξοστοιχίας έκλεισαν πριν ολοκληρωθεί η αποβίβαση, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά όταν σύρθηκε για απόσταση 50 μέτρων.

Οι δύο μηχανοδηγοί (ένας 30χρονος κι ένας 32χρονος) μαζί με τον ελεγκτή (ένας 48χρονος) συνελήφθησαν, κατά την αποβίβασή τους, στον τελικό προορισμό της αμαξοστοιχίας, στο Λιανοκλάδι, από Αστυνομικούς του Τ.Τ. Λαμίας και υποβλήθηκαν σε αλκοοτέστ, με αρνητικό αποτέλεσμα για όλους. Όπως μετέδωσε το Viotiaplus.gr, η γυναίκα, από την πλευρά της, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη των κατηγορουμένων, ενώ δεν επιθυμούσε να εξεταστεί λόγω του ελαφρού τραυματισμού της (εκδορά) στο πόδι.

Μετά τη σύλληψη των δραστών ενημερώθηκε εκ νέου ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος διέταξε να αφεθούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα