Παππάς: Σε δύο εβδομάδες η σύγκληση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Νίκος Παππάς
Ο Νίκος Παππάς ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη δήλωσε πως “στέλνουμε ένα μήνυμα ηρεμίας και δημοκρατικού διαλόγου”.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι ένα κόμμα με βαθιές ρίζες στην κοινωνία, με δομές, λειτουργίες και καταστατικό, που είναι το δικό μας Σύνταγμα. 

Υπάρχει υψηλό αίσθημα ευθύνης σε όλα τα στελέχη και είμαστε βέβαιοι ότι με απόλυτη ομαλότητα και τήρηση των προβλέψεων του καταστατικού θα διεξαχθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως ακριβώς έγινε και πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν είχαμε την αλλαγή ηγεσίας με τον Αλέξη Τσίπρα» είπε μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Νίκος Παππάς, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, σε δηλώσεις του, ενώ ξεκινούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου αρχηγού..

«Η Κεντρική Επιτροπή σχεδόν ομόφωνα αποφάσισε να συγκληθεί εκ νέου σε δύο εβδομάδες από σήμερα για να αποφασίσει τις λεπτομέρειες της διαδικασίας. Θα γίνει ένας ανοιχτός και δημοκρατικός διάλογος και δεν θα στερηθεί από την άσκηση των δικαιωμάτων του κανένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας φίλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέλνουμε ένα μήνυμα ηρεμίας, ένα μήνυμα δημοκρατικού διαλόγου σε όλο τον προοδευτικό κόσμο, τον κόσμο που πληγώθηκε από τις τελευταίες εξελίξεις και θα πάνε όλα όπως προβλέπει το δημοκρατικό μας καταστατικό και η δημοκρατική μας ευθύνη».

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επιβεβαίωσε ότι ανέλαβε με την εντολή της Κεντρικής Επιτροπής να εκπροσωπήσει το κόμμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα