Ραγκούσης: “Ο Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να εκλεγεί”

Διαβάζεται σε 2'
Ραγκούσης: “Ο Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να εκλεγεί”
Γιάννης Ραγκούσης INTIME NEWS

Σύμφωνα με την οπτική του Γιάννη Ραγκούση, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει εκ νέου τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η μυστική ψηφοφορία έβγαλε από τα μέλη της ΚΕ το φίμωτρο” τόνισε σε συνέντευξή του στο Open ο Γιάννης Ραγκούσης το πρωί της Δευτέρας.

Χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός  τόνισε ότι κατά τη μυστική διαδικασία «δεν μπήκαν κουκούλες αλλά βγήκε το φίμωτρο. Τα μέλη της ΚΕ μπόρεσαν να ψηφίσουν χωρίς εκβιασμούς, bullying, τρομοκρατία. Δεν μπορεί να χάνεις μια δημοκρατική διαδικασία που ζήτησες και μετά να μην δέχεσαι το αποτέλεσμά της».

Ασκησε, επίσης, σκληρή κριτική στον έκπτωτο, πλέον, Στέφανο Κασσελάκη: “Αν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πει ότι θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα αιτία των προβλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είχε εκλεγεί”.

“Αν κερδίσει ο Κασσελάκης, όποιος θέλει μένει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δέχεται πολιτικές που τον προσβάλλουν. Δεν θα ανεχόμαστε τον Κασσελάκη να λέει ό,τι θέλει. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει καμία πιθανότητα να κερδίσει στις εκλογές. Αλλά αν κερδίσει δεν σημαίνει ότι μπορεί να καταργήσει τη δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα