Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τον Λυκαβηττό – Η εμφάνιση “έκπληξη” επί σκηνής

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι (φωτογραφία αρχείου)
Μαρίνα Σάττι (φωτογραφία αρχείου) PAPADAKIS PRESS

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στο κατάμεστο θέατρο Λυκαβηττού το βράδυ της Κυριακής (9/9) και η έκπληξη που “τρέλανε” το αθηναϊκό κοινό.

Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε για μια ακόμα φορά το αθηναϊκό κοινό, με τη συναυλία της στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού το βράδυ της Κυριακής (8/9).

Με εντυπωσιακά acts, καλεσμένους – έκπληξη και μπόλικο κέφι η Μαρίνα Σάττι χάρισε μια απολαυστική βραδιά στο κοινό, ερμηνεύοντας παλιές και νέες της επιτυχίες.

@babis.dim Δεν θα κουράσει ποτέ αυτό !! ——————————- #fyp #greektiktok #viral #mpesfypgamw # #marinasatti #satti #lalala ♬ original sound – BabisDim

Το live, το οποίο αρκετές μέρες πριν ήταν sold out όπως και οι περισσότερες εμφανίσεις της ερμηνεύτριας τον τελευταίο καιρό, ξεκίνησε και έκλεισε με το “Zari”, το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision ενώ από τα highlights της βραδιάς ήταν η εμφάνιση – έκπληξη της Ζαγκλιν Μπαγντασαριάν.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Ladavina, που εκπροσώπησε την Αρμενία στη φετινή Eurovision, ξεσήκωσε το κοινό με το “Jako”, το οποίο χόρεψαν και η Σάττι με την ομάδα χορευτών της επί σκηνής.

Όπως αποκάλυψε η Ελληνίδα τραγουδίστρια στη χτεσινή συναυλία, οι δυο τους γνωρίζονταν πριν από τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό. “Είναι η πιο όμορφη, ταλαντούχα όχι μόνο ερμηνεύτρια αλλά και πιανίστρια. Και το πιο κουλ άτομο στη Eurovision – καλά θα σας τα πω σε άλλο επεισόδιο τι γινόταν εκεί πέρα.. Αυτή η θεάρα με την κιθάρα να παίζει, σαν να μην συμβαίνει τίποτα”, δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Σάττι.

@eurovisionfn 🇦🇲🇬🇷 @SATTI had another sold out concert in Athens with a special guest 😍 @LADANIVA ❤️ #satti #ladaniva #armenia #armeniagreece #greece #zari #eurovision #fyp #fypage #specialguest #foryoupage #fypage #marinasatti ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα