Λειβαδιά: Σοκαρισμένη η 38χρονη που την έσερνε το τρένο – “Μου κόπηκαν τα πόδια”

Διαβάζεται σε 2'
Τρένο της Hellenic Train
Τρένο της Hellenic Train EUROKINISSI

Οσα είπε η 38χρονη για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν πιάστηκε στις πόρτες της Hellenic Train την Κυριακή.

Eισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το περιστατικό στο σιδηροδρομικό σταθμό της Λιβαδειάς, όπου μια 38χρονη μητέρα πιάστηκε από την πόρτα αμαξοστοιχίας, η οποία αμέσως μετά ξεκίνησε κανονικά την πορεία της και έσερνε τη γυναίκα για αρκετά μέτρα.

Ιδού πως περιγράφει η ίδια στη ΕΡΤ την οδυνηρή εμπειρία της: “Ετοιμαζόμαστε να βγούμε. Πατάω το κουμπί το πράσινο. Ανοίγει η πόρτα. Κατεβάζω τη μικρή, 8 χρονών, και μόλις κατεβάζω τη μικρή, πάω να κατέβω κι εγώ στα σκαλιά του τρένου και όπως πάω να κατέβω, έφυγε το τρένο χωρίς να κλείσει η πόρτα. Φώναζα βοήθεια, φώναζα σταμάτα. Το παιδί είναι έξω”.

“Δεν άκουγαν, ούρλιαζε και το κορίτσι το μικρό που ήταν έξω, φώναζε μαμά, μαμά. Και μετά από πόση ώρα πήρανε χαμπάρι και σταμάτησε (σ.σ. το τρένο). Φωνάζαμε κάνα δεκάλεπτο και δεν άκουγαν. Βρίσκονταν και κάτι κύριοι έξω, με είδαν και φώναξαν κι έτσι σταμάτησε”.

Η 38χρονη τρομαγμένη ακόμη από το συμβάν, είπε: “Εγώ έπαθα σοκ. Μου είχανε κοπεί τα πόδια. Εγώ το μόνο που σκέφτηκα ήταν τα παιδιά μου. Πήγα κατευθείαν στο κορίτσι”.

Η Hellenic Train από την πλευρά της ενημέρωσε το επιβατικό κοινό ότι διερευνά με προσοχή το περιστατικό που σημειώθηκε στον ΣΣ Λιβαδειάς, προκειμένου να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες και τα αίτια.

Όπως τόνισε σε ανακοίνωσή της “η ασφάλεια των επιβατών αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Γι΄αυτό εφαρμόζουμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας, το οποίο διασφαλίζει την τήρηση των υψηλότερων προτύπων ασφαλείας. Επισημαίνεται ότι δεν υπήρξε τραυματισμός”.

Και καταλήγει “βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για τη γρήγορη διαλεύκανση του περιστατικού”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα