Αγρίνιο: Ηλικιωμένη πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τα χτυπήματα του γιου της

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικοί
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΟΣ/ EUROKINISSI)

Συνελήφθη ένας 46χρονος στο Αγρίνιο για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στην 75χρονη μητέρα του.

Θύμα άγριας επίθεσης από τον ίδιο την γιο της έπεσε χθες ξημερώματα μία 75χρονη γυναίκα στη θέση Δύο Ρέματα, στο Αγρίνιο. Αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 46χρονου γιου της για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος της ηλικιωμένης μητέρας του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρική κατάθεση της μητέρας του, ο δράστης φέρεται να της επιτέθηκε πιάνοντάς την με τα χέρια του από το λαιμό και να την χτυπούσε με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και το κεφάλι.

Εκείνη, προσπαθώντας να ξεφύγει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματά του, βγήκε στο μπαλκόνι της οικίας της, στον 1ο όροφο, όσο αυτός συνέχιζε να τη χτυπά με τα χέρια του και να την απειλεί και προκειμένου να σωθεί, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και πήδηξε για να γλιτώσει, με αποτέλεσμα να πέσει στην αυλή της οικίας της και να υποστεί κατάγματα στο δεξί της πόδι και στη λεκάνη της.

Επίσης, φέρεται να την απείλησε με φράσεις που περιγράφει στην κατάθεσή της. Το θύμα μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται.

Στις τοπικές Αρχές δεν υπάρχει καταγεγραμμένο ιστορικό άλλων επεισοδίων που να έχουν αναφερθεί στην Αστυνομία για την συγκεκριμένη οικογένεια, ωστόσο εξετάζεται αν ο γιος κάνει χρήση ουσιών. Η μητέρα δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του γιου της, ωστόσο η διαδικασία κινείται αυτεπάγγελτα και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία με την σε βάρος του δικογραφία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα