“Η παραλία”: Θερμή υποδοχή στο Twitter για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

Διαβάζεται σε 2'
“Η παραλία”: Θερμή υποδοχή στο Twitter για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

Οι χρήστες των social media αποθέωσαν την πρεμιέρα της δραματικής σειράς της ΕΡΤ “Η Παραλία” το βράδυ της Κυριακής (8/9).

Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς της ΕΡΤ «Η παραλία» έκανε πρεμιέρα χτες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και οι χρήστες του «Χ» (πρώην Twitter) επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στα δύο πρώτα επεισόδια που μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ1.

Από την έναρξη του πρώτου επεισοδίου της αγαπημένης σειράς, το hashtag #hparalia βρέθηκε στις πρώτες πέντε θέσεις των τάσεων στο «X» και συνέχισε να σκαρφαλώνει υψηλότερα, φτάνοντας μέχρι και τη δεύτερη θέση στα trends, όσο τα σχόλια αυξάνονταν και οι χρήστες συζητούσαν, με ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για τις συναρπαστικές εξελίξεις της δεύτερης σεζόν.

Με τη δράση να μεταφέρεται πλέον στην Κρήτη του 1975, οι χρήστες στάθηκαν τόσο στην επιστροφή ηρώων που αγάπησαν από τον πρώτο κύκλο όσο και στους νέους χαρακτήρες που φέρνουν φρέσκο αέρα στην ιστορία.

Πέρα από τα εγκωμιαστικά σχόλια για τις ερμηνείες των ηθοποιών και την εξέλιξη της πλοκής, πολλές συζητήσεις στο κοινωνικό δίκτυο προκάλεσε η πορεία της ζωής πρωταγωνιστών όπως ο Παύλος, ο Γράντος και η Νικολίνα, ενώ συγκίνηση έφερε η εμφάνιση του Δημητρού. Δεν έλειψαν, βέβαια, οι εικασίες για όσα θα παρακολουθήσουμε φέτος τόσο μεταξύ ηρώων που αγαπήσαμε, όπως η χήρα, η Μαίρη, ο Διονύσης κι ο Χάρης, όσο και με τους νέους χαρακτήρες που φτάνουν στην Κρήτη, όπως είναι τα μέλη της οικογένειας Τουφεξή.

Το επόμενο επεισόδιο της «Παραλίας» μεταδίδεται απόψε στις 22:00 από την ΕΡΤ1, όπως και κάθε βράδυ από Δευτέρα έως και Πέμπτη. 

Επίσης, πρεμιέρα κάνουν σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ «Αρχελάου 5», καθώς και το ερωτικό δράμα εποχής «Ηλέκτρα», στην ΕΡΤ1.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα