Συνελήφθη οδηγός για κόντρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος

Διαβάζεται σε 2'
Συνελήφθη οδηγός για κόντρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

30χρονος οδηγός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να πραγματοποιεί αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με άλλον οδηγό αυτοκινήτου, πραγματοποιώντας συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς.

Από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος, να πραγματοποιεί αυτοσχέδιο αγώνα με άλλο όχημα, αναπτύσσοντας ταχύτητα πέραν του επιτρεπομένου ορίου.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να πραγματοποιεί αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με άλλον οδηγό αυτοκινήτου, ενεργώντας συνεχείς και επικίνδυνους ελιγμούς, αλλάζοντας λωρίδες χωρίς να χρησιμοποιεί τους δείκτες αλλαγής κατεύθυνσης (φλας) και ξεπερνώντας κατά πολύ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας της οδού, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.

Στον 30χρονο επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (διοικητικό πρόστιμο, αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας και άδειας οδήγησης) και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δεύτερου εμπλεκόμενου οδηγού.

Η Τροχαία προειδοποιεί πως οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και θα διενεργηθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής που παρουσιάζουν αυξημένη παραβατικότητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα