Κακοκαιρία “Atena”: Προβλήματα σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα

Διαβάζεται σε 2'
Κακοκαιρία “Atena”: Προβλήματα σε Ζάκυνθο και Κέρκυρα
Αντλήσεις υδάτων στη Ζάκυνθο ΗΜΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ/EUROKINISSI

Πτώσεις δέντρων και αντλήσεις υδάτων σε νησιά του Ιονίου από την επέλαση της κακοκαιρίας “Atena”.

Έντονα καιρικά φαινόμενα προκάλεσε στη Ζάκυνθο η κακοκαίρια “Atena”, με ισχυρή βροχόπτωση και δυνατούς ανέμους κατά την διάρκεια της νύχτας.

Από την κακοκαιρία δημιουργήθηκαν προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα από την πυροσβεστική υπηρεσία, αλλά και από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων κατέρρευσε τμήμα από τοιχίο, στο μετόχι του Αγίου Διονυσίου στην περιοχή Καλλιτέρο, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου- Καλαμακίου με αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα του δρόμου.

Ακόμα έγιναν τουλάχιστον τέσσερις αντλήσεις υδάτων από κατοικίες και καταστήματα, απεγκλωβίστηκαν 4 άτομα από αυτοκίνητο στο χωριό Μαχαιράδο και έπιασε φωτιά ένας προβολέας στο σχολείο στο χωριό της Λιθακιάς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πτώσεις κλαδιών και μια άντληση υδάτων στην Κέρκυρα

Μικροπροβλήματα έως τώρα έφερε η κακοκαιρία και στην Κέρκυρα, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό τις καταιγίδες αλλά και τους κεραυνούς.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, έως τώρα είχαμε 5 πτώσεις κλαδιών σε δρόμους και στους τρεις δήμους.

Επίσης, σύμφωνα με το corfutvnews, χρειάστηκε να παρέμβουν και σε άντληση υδάτων σε ξενοδοχείο στη Νότια Κέρκυρα και συγκεκριμένα στην Μεσόγγη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα