To πιο εύκολο six pack στοιχίζει 2.500 ευρώ

Διαβάζεται σε 3'
To πιο εύκολο six pack στοιχίζει 2.500 ευρώ
Τώρα όλοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα six pack iStock

Μετά τις χώρες της Νοτίου Αμερικής αυξάνονται διαρκώς και οι άνδρες στις ΗΠΑ που καταφεύγουν στην επέμβαση για την αφαίρεση σπλαχνικού λίπους

Όπως λατρεύουν να λένε οι γυμναστές, το δωμάτιο του σπιτιού στο οποίο ‘φτιάχνονται’ οι κοιλιακοί είναι η κουζίνα. Όσες σχετικές ασκήσεις και αν κάνουμε ή όποια άλλη μέθοδο γυμναστικής και αν επιστρατεύσουμε, αν δεν προσέξουμε τη διατροφή μας δεν θα ‘πέσει’ ποτέ η κοιλιά.

Το αισθητικό κομμάτι είναι βέβαια, ήσσονος μπροστά σε αυτό της γενικότερης υγείας, καθώς το σπλαχνικό (ενδοκοιλιακό) λίπος συνδέεται με πολλές ασθένειες -πχ καρδιαγγειακές. Βλέπετε, συσσωρεύεται μεταξύ των οργάνων -του στομαχιού, του ήπατος, των νεφρών κλπ- και θέλει διαρκή και ολιστική προσπάθεια για να μειωθεί και να διατηρηθεί χαμηλά.

Υπάρχει βεβαια, ένας εύκολος τρόπος να εξαφανιστεί.

Η six pack surgery, επέμβαση που οι επαγγελματίες αναφέρουν ως abdominal etching (κοιλιακή χαρακτική).

Πρόκειται για λιποαναρρόφηση υψηλής ευκρίνειας. Είναι δηλαδή, πιο λεπτομερής.

Κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό και στις ΗΠΑ (μετά τη Βραζιλία και άλλες χώρες της Νοτίου Αμερικής) με τους άνδρες που υποβάλλονται σε αυτήν να αυξάνονται διαρκώς.

Αν κάνουν αισθητικές επεμβάσεις οι άνδρες;

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, αυτές αυξήθηκαν κατά 207% από το 2019 έως το 2022.

Μεταξύ των κύριων λόγων που αναφέρθηκαν είναι η αναζήτηση μιας πιο νεανικής εμφάνισης, ώστε να διατηρήσουν τη ζωτικότητα της καριέρας τους.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ SIX PACK SURGERY

Η διαδικασία μειώνει το επίμονο λίπος στην κοιλιά -μέσω της παραδοσιακής λιποαναρρόφησης- ενώ παράλληλα δημιουργεί καθορισμένες γραμμές στους μυς του στομάχου και άρα τη ψευδαίσθηση του six pack -κάτι που δεν γίνεται με την απλή λιποαναρρόφηση.

Πιστοποιημένος Αμερικανός πλαστικός χειρουργός εξήγησε στο Fox News πως «αφαιρούμε λίγο περισσότερο λίπος από αυτή την κάθετη γραμμή πάνω από τον αφαλό και από τις οριζόντιες γραμμές πάνω από τον αφαλό, ώστε να δημιουργήσουμε την ψευδαίσθηση ή την εικόνα των six pack.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το λίπος ανακατανέμεται σε άλλες περιοχές, ώστε να βοηθήσει να δημιουργηθεί μια πιο ογκώδης, πιο μυώδης εικόνα στην κοιλιά».

Το κόστος είναι κάτω από 2.500 έως 4.000 ευρώ σε χώρα της Ευρώπης που φημίζεται για τις επεμβάσεις αισθητικής χειρουργικής. Σε χώρα που υπάρχουν περισσότερες εγγυήσεις αποτελεσματικότητας και επιβίωσης, κοστίζει από 3.000 έως 10.000 ευρώ.

Τα αποτελέσματα θα κρατήσουν για πάντα, εάν δεν πάρετε ή δεν χάσετε πολλά κιλά. Τότε θα επηρεαστούν. Επίσης, αν κάνετε καθιστική ζωή και τρώτε υπερεπεξεργασμένα φαγητά, η εγχείρηση δεν είναι για εσάς.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για επεμβατικό τρόπο εξαφάνισης λίπους που περιλαμβάνει και αναισθησία, ως εκ τούτου είναι χρήσιμο να μη γίνεται ελαφρά την καρδία καθώς ενέχει κινδύνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα