Καινούργιου, Σκορδά, Λιάγκας: Πότε κάνουν πρεμιέρα – Όσα πρέπει να ξέρετε

Διαβάζεται σε 9'
Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά MEGA TV

Πότε επιστρέφουν στην οθόνη μας οι ψυχαγωγικές εκπομπές που θα μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά και ποια πρόσωπα θα δούμε στην καθεμία. Οι ώρες/μέρες προβολής.

Ανανεωμένες, με αλλαγές και νέα στοιχεία, επιστρέφουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης αυτή τη σεζόν.

Δείτε παρακάτω πότε θα κάνουν πρεμιέρα, ποιοι θα βρίσκονται στο “τιμόνι”, ποια πρόσωπα θα πλαισιώνουν τους παρουσιαστές, αλλά και με τι θα καταπιάνεται η κάθε εκπομπή.

“Happy Day” με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Alpha

Το αγαπημένο μας πρωινό ξύπνημα εδώ και 11 σεζόν, επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με την πιο happy παρέα της ελληνικής τηλεόρασης.

Καθημερινά, στις 07:45 το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα μας καλημερίζει ξανά, με χαμόγελο, χρώμα και θετική διάθεση, δίνοντας το έναυσμα για μία χαρούμενη και λαμπερή ημέρα.

Happy Day ALPHA TV

Στο πλευρό της Σταματίνας, θα βρίσκεται η γνώριμη παρέα φίλων που μας κρατά ευχάριστη συντροφιά τα πρωινά όλα αυτά τα χρόνια. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος σταθερά θα αναλύει την επικαιρότητα και θα δίνει τον παλμό της ημέρας για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Μαζί τους, ο Γιώργος Σατσίδης θα μας μεταφέρει όλα τα hot lifestyle news από το Hollywood κι ο Λευτέρης Μητσόπουλος θα ανακαλύπτει και θα μας παρουσιάζει τα viral κι αστεία video του διαδικτύου. Η Όλγα Λαφαζάνη, η Χριστιάνα Κοχλατζή και η Βιβή Μπουγιούρα θα μας φέρνουν πιο κοντά σε πολυσυζητημένα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από αποκλειστικές συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 12η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

“Breakfast@Star” με Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλή Παύλου στο Star

Το καλοκαίρι δεν είναι απλώς μια εποχή, είναι… ψυχολογία! Και φέτος, στο Breakfast@Star, κάθε μέρα θα είναι καλοκαίρι, με τη θερμοκρασία να
εκτοξεύεται στα ύψη!

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 08.45, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επιστρέφουν για 3η σεζόν για να μας χαρίσουν την καλύτερη πρωινή παρέα, σερβίροντας το πιο πλούσιο και χορταστικό πρωινό για κάθε γούστο!

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, lifestyle νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τις τελευταίες τηλεοπτικές ειδήσεις, και φυσικά άφθονη θετική ενέργεια και αισιόδοξη διάθεση, το Breakfast@Star είναι η απόλυτη καθημερινή επιλογή!

Μαζί τους, η «ηλιαχτίδα» Μαίρη Αργυριάδου, η «ταξιδιάρα» Λιλή Πυράκη και ο γεμάτος «θαλασσινή αύρα» Κωνσταντίνος Ντάφλος.

Φέτος, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης, ο οποίος καθημερινά θα «σερβίρει» τα πιο ζεστά και καυτά νέα της τηλεοπτικής πραγματικότητας!

Στο τιμόνι των αστρολογικών προβλέψεων, η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου θα αναλύει καθημερινά τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα.

Η κουζίνα του Breakfast@Star ανανεώνεται με τον chef Χρήστο Μοίρα, που ξεχώρισε στο MasterChef 2024. Με τη δημιουργική του πινελιά, θα μεταμορφώνει κλασικές αγαπημένες συνταγές, προσφέροντας ένα μοναδικό γευστικό αποτέλεσμα.

“Buongiorno” με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA

Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Buongiorno MEGA

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.

“Το Πρωινό” με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά κι έχοντας κόψει πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, «Το Πρωινό» έρχεται δυναμικά για άλλη μία σεζόν.

Η καθημερινή πρωινή μας συνήθεια επιστρέφει από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50. Με τον Γιώργο Λιάγκα στο τιμόνι της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, «Το Πρωινό» θα συνεχίσει να προβάλλει θέματα κοινωνικά, αστυνομικά, πολιτικά, lifestyle, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και μας απασχολούν, αλλά και όλα όσα κάποιοι δεν τολμούν να θίξουν.

Το Πρωινό ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας, μαζί με τους συνεργάτες του, θα αναδείξει τα γεγονότα και τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια με επιτυχία, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, με σεβασμό, σοβαρότητα, ειλικρίνεια, αλλά και χιούμορ.
Παράλληλα, οι συζητήσεις-συνεντεύξεις του με εκλεκτούς καλεσμένους θα κάνουν αίσθηση, για άλλη μια χρονιά.

Φέτος, στο «κυνήγι» της είδησης, στη δοκιμασμένη παρέα των Τάσου Τεργιάκη, Φωτεινής Πετρογιάννη, Άριας Καλύβα και Ελένης Βουλγαράκη, οι οποίοι πάντα έχουν στη φαρέτρα τους αποκλειστικά ρεπορτάζ, προστίθεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία θα συμπληρώσει την πολύ δυνατή ομάδα του «Πρωινού».

Ο Βαγγέλης Περρής θα σχολιάζει με το χαρακτηριστικό καυστικό του ύφος όλα τα θέματα, δίνοντας επιπλέον πληροφορίες.

Η κουζίνα του «Πρωινού» θα γεμίζει με νέες γεύσεις, αρώματα και συνταγές από τον καταξιωμένο σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου, ο οποίος θα δίνει και φέτος φρέσκιες μαγειρικές ιδέες, αλλά και κλασικές συνταγές για όλα τα γούστα.

“Super Κατερίνα” με την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha

Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει, για τέταρτη χρονιά στον Alpha, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 π.μ., με ανανεωμένη διάθεση και την πιο super ομάδα!

Η “Super Κατερίνα” θα μας καλημερίζει καθημερινά, κάνοντας τα πρωινά μας ακόμα πιο όμορφα, με όλες τις πληροφορίες για το ξεκίνημα της μέρας, αλλά και τα σημαντικά θέματα που μας απασχολούν.

Super Katerina ALPHA TV

Στην παρέα της Κατερίνας, θα είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος, που θα παρουσιάζουν και θα αποκαλύπτουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας, από την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, στο πιο infotainment πρωινό!

Ζωντανές συνδέσεις στα σημεία των γεγονότων, αποκλειστικά ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και πλούσιο παρασκήνιο, από την πιο δυνατή κι έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα.

Προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους ανοίγουν την καρδιά τους στην Κατερίνα Καινούργιου, σε εκ βαθέων εξομολογήσεις, αποκαλύπτοντας μια άλλη πτυχή του εαυτού τους.

Και αυτή τη χρονιά, στην κουζίνα της Super Κατερίνα, ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει τις πιο νόστιμες συνταγές!

“Πρωινό ΣουΣου” με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN

Το OPEN ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ελένη Τσολάκη στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα η ημερομηνία της πρεμιέρας.

Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

H ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη.

Μαζί της θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος επιστρέφει στο OPEN.

Ο δημοσιογράφος με την πολύχρονη παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση, που καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει για το εύστοχο σχόλιό του και για τις καυστικές του ατάκες, θα βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN “Πρωινό ΣουΣου”, στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη.

Στη μεσημεριανή ζώνη το “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα

Η εκπομπή “Πάμε Δανάη” με τη Δανάη Μπάρκα, επιστρέφει στο MEGA, όμως, αλλάζει ώρα προβολής, καθώς μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη.

Η εκπομπή “Πάμε Δανάη” κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 (μία εβδομάδα μετά το “Buongiorno” από το οποίο θα παίρνει σκυτάλη) στις 13:40 στο MEGA.

Εκτός από τον Άρη Καβατζίκη και τον Γιώργο Κρικοριάν, θα έχουμε δύο νέες προσθήκες: τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, προερχόμενο από το «Shopping Star» και τη Μαρία Ένεζλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα