Ντε Μπρόινε: “Αν δεν είσαι αρκετά καλός, πρέπει να τα δώσεις όλα και κάποιοι δεν το κάνουν”

Διαβάζεται σε 2'
Ντε Μπρόινε: “Αν δεν είσαι αρκετά καλός, πρέπει να τα δώσεις όλα και κάποιοι δεν το κάνουν”
Associated Press

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά την ήττα του Βελγίου από τη Γαλλία στο Nations League ήταν αρκετά απογοητευμένος από τον τρόπο που έπαιξε η ομάδα του και στις δηλώσεις του μετά το ματς κατηγόρησε κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Το Βέλγιο έπεσε απότομα μετά το 3-1 στην πρεμιέρα κόντρα στο Ισραήλ, με τη Γαλλία να επικρατεί 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League.

Όπως γράφει το SPORT24, ο Κέβιν ντε Μπρόινε ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αλλά κι από τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, ενώ μάλιστα έχει κυκλοφορήσει ένα στιγμιότυπο που σύμφωνα με όσα αναπαράγουν τα Μέσα φαίνεται να λέει στον Φράνκι Φερκάουτερεν ότι θέλει να τα παρατήσει

“Μερικά πράγματα είναι απαράδεκτα. Τα παρατάω, σταματάω”, είναι τα λόγια του.

Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δεν δίστασε να κατηγορήσει κάποιους από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι δεν έδωσαν το 100%.

“Η Γαλλία ήταν καλύτερη σήμερα. Αυτό που φταίει είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας. Υπάρχουν παίκτες που δεν εκπλήρωσαν τον ρόλο τους και βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Τελεία.

Δεν πρόκειται να πω στα μέσα ενημέρωσης τι πρέπει να βελτιωθεί. Είχα τη γνώμη μου στο ημίχρονο κι αυτό είναι υπεραρκετό.

Το επίπεδο είναι υψηλό, αλλά αν δεν μπορείς να διαχειριστείς το υψηλό επίπεδο, είναι επειδή δεν είσαι αρκετά καλός. Κι αν δεν είσαι αρκετά καλός, πρέπει και πάλι να τα δώσεις όλα, κάτι που κάποιοι δεν το κάνουν.

Μπορώ να δεχτώ ότι δεν είμαστε πλέον στο επίπεδο του 2018. Είμαι ο πρώτος που το είπα. Άλλα κάποια πράγματα είναι απαράδεκτα, αλλά δεν θα μιλήσω για αυτά εδώ.

Το έκανα όταν ήμουν 18 ετών στη Γκενκ. Σήμερα είμαι 33 και δεν το κάνω πια. Είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις”, τόνισε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα