Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο δεύτερο φιλικό της σεζόν στο ΣΕΦ

Διαβάζεται σε 2'
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα στο δεύτερο φιλικό της σεζόν στο ΣΕΦ
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο φιλικό της Τρίτης (10/9) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στο άδειο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Δεύτερο φιλικό της σεζόν για τον Ολυμπιακό σήμερα το απόγευμα (10/9, 18:00), με τους ερυθρόλευκους να τίθενται αντιμέτωποι με τον Ερυθρό Αστέρα στο – κεκλεισμένων των θυρών – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Όπως γράφει το SPORT24, οι Πειραιώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Κώστα Παπανικολάου και Τόμας Γουόκαπ που θα βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη λόγω υποχρεώσεων με τη EuroLeague, τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Φιλίπ Πετρούσεβ, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, καθώς και τον Νίκολα Μιλουτίνοβ που αποκόμισε πρόβλημα στην προπόνηση της Δευτέρας (9/9).

Φυσικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους τραυματίες Μουστάφα Φαλ και Κίναν Έβανς.

Από την άλλη πλευρά, ο Αϊζέια Κάναν θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τους ερυθρόλευκους μετά από τη μετακίνησή του στο Βελιγράδι και στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Το σημερινό φιλικό είναι το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού πριν ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για το τουρνουά προετοιμασίας (14-15/9) με τη συμμετοχή των Αρμάνι Μιλάνο, Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα