Δωρεάν στην πόλη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου – 3 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο

Διαβάζεται σε 3'
Δωρεάν στην πόλη την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου – 3 εκδηλώσεις χωρίς είσοδο
Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν "Σύμφωνο Επιβίωσης"

Ας ανακαλύψουμε μαζί τις πιο ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσετε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στην καρδιά της πόλης.

Μπήκαμε στον Σεπτέμβρη και η Αθήνα προσφέρει δωρεάν εκδηλώσεις που μπορούμε να απολαύσουμε χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα.

Προτείνουμε ενδιαφέρουσες δωρεάν βόλτες για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου σε ποικίλες εκδηλώσεις, συναντήσεις και εικαστικά δρώμενα, που πραγματοποιούνται στην πόλη από πολιτιστικούς οργανισμούς, γνωστές γκαλερί και φορείς.

Ιδού μερικές ευκαιρίες να ψυχαγωγηθείς σήμερα με δωρεάν είσοδο.

Χρήστος Θηβαίος – Δωρεάν συναυλία στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου

EVANGELOS_GKIKOPOULOS/papadakis press

Ο Χρήστος Θηβαίος σε παλιά και νέα τραγούδια του! Μία διαδρομή ανάμεσα στην τραγουδοποιία και στις ερμηνείες του. Μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς που τον συντροφεύουν, ακολουθεί την πρόκληση των τραγουδοποιών: “Προσπάθησε να εκφράσεις μία ιδέα σε 3 λεπτά”. Παραστάσεις γεμάτες εκπλήξεις, ιστορίες και αφηγηματική μουσική. Ένας φοιτητής συνήθης ύποπτος, σπουδάζοντας τις μέρες αδέσποτες των καιρών μας. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 “Όμορφες νύχτες στην πόλη”.

Αντώνης Κρόμπας – Λευτέρης Ελευθερίου- Δωρεάν στο Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο Σταύρος Κώτσης

Ο Αντώνης Κρόμπας κι ο Λευτέρης Ελευθερίου υπογράφουν “Σύμφωνο Επιβίωσης” και σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνοται, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό μέσα σε ένα καταιγιστικό δίωρο. Απορίες, καταγγελίες, ποιήματα, κι όλης της γης τα κρίματα αμέσως συγχωρούνται κι ευθύς ξαναγεννιούνται. Φίλε μου σκέψου φρόνιμα και έλα να τους δεις γιατί αργά ή γρήγορα μπροστά σου…θα τους βρεις. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αγίας Παρασκευής. Χώρος: Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», Ώρα Έναρξης: 21:00 | Είσοδος δωρεάν.

I dream of… the welcome party – Δωρεάν συνάντηση στο ΚΠΙΣΝ

Η δεύτερη γενιά του SNFCC Youth Council είναι εδώ! Γιορτάζοντας το τέλος του καλοκαιριού και το άνοιγμα ενός καινούργιου κεφαλαίου για την ομάδα μας, διοργανώνουμε το “I dream of…the welcome party”. Το πάρτι στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ, εκτός από μια κεφάτη και πολύχρωμη συνάντηση, θα αποτελέσει και την αφετηρία του ονειρεμένου ταξιδιού της νέας σύνθεσης του SNFCC Youth Council. Ένα ταξίδι υλοποίησης πολιτιστικών δράσεων που σκοπό έχουν να προσφέρουν, να “φωτίσουν” και να εμπνεύσουν.

Ξεκινάμε groovy, fun και ανάλαφρα με τον Tetteris, καθώς δύει ο ήλιος. Γνωριζόμαστε και χορεύουμε σε ρυθμούς UKG, 2-step και λιγάκι pop, RnB… έτσι για την τσαχπινιά! Αφού νυχτώσει, ανεβάζουμε τα bpm και τα μπάσα και προχωράμε στο set της Kvadosh, η οποία θα γεμίσει τη βεράντα του Φάρου με techno, σε συνδυασμό με ανατολίτικους, βαλκανικούς, reggaeton και baile funk ήχους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα